ами то в магазина какво да им сравняваш...всички предават едно и също специално пригодено да те ошашавикато се прибереш вкъщи и пуснеш кабелната разбираш дали и колко си се прецакал
ами то в магазина какво да им сравняваш...всички предават едно и също специално пригодено да те ошашавикато се прибереш вкъщи и пуснеш кабелната разбираш дали и колко си се прецакал
Незнам какво е чел и гледал човека,знам че си хвали Самсунга в темата за Сони....я се опитайте да си похвалите Хюндая в някои от автофорумите в темата за Субару например....ще ви изядат живи с парцалите....![]()
Ами дайте да го линчуваме, щом така правят по другите форумиНищо, че беше подтикнат да си хвали телевизора...
А така и не разбрахме защо е "най-несполучливия модел" - предполагам, че няма проблем в темата за Сони да се посочват слабостите на други марки.
Честитои дълго да му се радваш
...ама не трябваше да се хвалиш със Самсунг в раздела за Сони....Напълно нормално, собствениците на Сони да те атакуват - нали всяка гарга си хвали гарджето...
В който и раздел за определена марка да попиташ - собствениците ще ти отговорят, че техният е най-добър.
Затова има отделни теми за избор, където е по-вероятно да получиш адекватен и независим отговор...Разбира се всеки колега ще те навива за модел от неговата марка - фенщината е безпределна тук, но пък и ти имаш акъл в главата да задаваш въпроси и да анализираш отговорите, след което да направиш окончателният си избор.
Прав си...обаче,нека новоизлюпения Самсунг юзер първо да се обоснове точно с какво корейската му пръчкотояга превъзхожда многократно Сонито,и понеже съм убеден че едва ли ще успее да го направи,предлагам да преминем към публичен линч.........след това ще ти разкажа защо сервизите са пълни предимно със Самсунг 5 и 6 серия....и защо техниците са направо влюбени в тази марка...
![]()
Внимавай само да не ме заболи от "публичния линч".Досега винаги съм залагал на Сони като марка ...но парите са си мои избора също ...а това ,че ти робуваш на дадена марка си е лично твой проблем
Благодаря на хората които се отзоваха и споделиха мнение относно темата...а за мен е просто телевизор без значение дали е Сони,Панасоник ,Самсунг и т.н. и съм доволен от избора си.