Някой , ако търси...... мостри , да уточним , предполагам ! Пък и по интернет могат да ти пробутат всичко , после иди се обяснявай .
Някой , ако търси...... мостри , да уточним , предполагам ! Пък и по интернет могат да ти пробутат всичко , после иди се обяснявай .
За същите пари(1400лв.) 49" 4К не е ли за предпочитане пред 55" FullHD?
Технoмаркет - онлайн магазин
* * * * * * * * * *
Таз седмичните еМАГ и Техномаркет баш Великденски за чистене на стари колекции ли са ИЛИ тепърва другата седмица ще е "пикът на дискаунтите"?
Този пост е редактиран от PEPS; 05-04-17 в 19:24.
Колеги, обиколих днес Технотата, или аз нищо не разбрах или ме въртят нещо. Искам тв да има само няколко неща: WIFI, Android, 49-50 инча, FULL HD, не искам 3D, не искам 4к. И ми предлагат само такива тв - 3D и 4K, които имат това което искам. В моя вариант има ли някой модел , който да търся , да чакам новите модели или да купувам 4К , на които няма такова предаване / няма и да има скоро/.
Този пост е редактиран от dimlubnik; 20-04-17 в 19:51.
"Малко" си закъснял...При тези диагонали FullHD са на изчезване.
На тези изисквания, отговарят само няколко модела на Sony и Philips - 50W80x, 49PFS5501, 49PFH5501
От тазгодишните модели, няма модел който да отговаря на изискването ти за комбинация от Андроид ОС и FullHD резолюция
http://www.tecnostore.es/images/stor..._plantilla.jpg
https://toengel.net/philipsblog/wp-c...ne-up_2017.png
и защо ти е андроид?
аз исках най-обикновен (прост) хубав телевизор с голям диагонал, но се наложи да си купя един огромен таблет с всички недъзи на такова комбинирано устройство![]()
За да ползвам DLNA и да си гледам директно филмите от компа. И така или иначе Андроида е бъдещето в телевизорите / таблетите.
за да си гледаш филмите от компа ти трябва само един HDMI кабелповярвай ми ще си спестиш доста излишен труд и нерви
който и да избереш все ще си набутан![]()
Трудно ще му е , понеже неговите критерии за различни от твоите .
И защо ти е крив тв , само заради по-изгодна цена ? А и ми се струва некоректно , да се сравняват двата модела точно така , но сигурно цената е водеща , както се получава накрая.
Що да няма ? ПРОСТО ТИ ХАРЕСВАШ И ТЪРСИШ-ЕДНО, ДРУГ-ДРУГО , НОРМАЛНО Е .