Сложих я и аз, върви!
Имам следния въпрос. Понеже телевизора взе да се рестартира сам и се оказа че захранването много се нагрява, даже захранващия кабела пари когато се извади, та въпроса е дали нещо може да се направи, като връщане към заводски настройки например или направо да сменям захранването? Телевизора е 55W807.
От вчера имам проблем с HBO Max, не ми зарежда, само върти и нищо. Някой да е имал проблем или с приложението или с мрежата!? Имам чувството че е от мрежата на самия телевизор, на лаптопа си работи идеално!
Оказва се че HBO MAX не работи на разнобразни андроид устройства, телефони, андроид боксове. След инсталиране на апк фаил на бокса излезе и ъпдейт и проработи . На Tizen OS няма никакви проблеми.
Забелязвам, че е от телевизора. Не мога да пусна нито видео нито нещо на живо, като приложения за филми и сериали, Ютюб и Туич. Според мен му липсва достатъчна интернет скорост за да тръгне да работят, а до преди 2 дена всичко работеше нормално. Според мен е в wi-fi приемникът на телевизора проблемът. Телевизорът е с андроид 7 не е обновяван до 8. Дали ще се оправи и подобри положението ако се обнови до последна версия!?
От поне седмица има някакъв проблем с тубата и при мен. Не съм със Sony и Android
Рестартира се, не тръгват клиповете, защото се опитва първо да зарежда скапаните реклами на тубата. После ми излизат съвсем малко - по 4 на ред препоръчани, последни и т.н. видеа. Имам чувството, че не достига скорост на нета или има голямо забавяне на връзката.
До вчера телевизора си работеше без проблем.
Сутринта обаче не се включи. Тръгва с бял екран и мига червен индикатор 5 пъти.
От прочетеното стигнах до извода че най-вероятно е T-con панела.
Някой сблъсквал ли се е с този проблем ?
нещо такова:
https://www.youtube.com/watch?v=33BX...anChakkarapani
Този пост е редактиран от vandu; 08-04-23 в 17:33.
5 red flashes- bad lcd panel connection or internal lcd short- squeeze bezel to locate bad connection
Как е възможно да няма поддръжка A1 Xplore TV ... за SONY KDL-50W809C?
от сайта:
Samsung, модели 2018 г. + (OS Tizen 4 или по-висока); LG, модели 2020 г. + (Web OS 4 или 5); Hisense, модели 2021г., (OS Vidaa 4 или 5);
Android телевизори, OS Android TV 9 или по-висока.
На лично устройство Stick или Set-Top-Box с операционна система Android версия минимум 9.
ПП: Как мога да махна опресняването (като гледам филми от лаптопа на ТВ - картината се затъмнява и се връща, като излиза надпис 1080...
На 30-40мин го прави. През HDMI
Този пост е редактиран от hakama; 07-03-24 в 20:42.