Смартютуб и моето сони много го мъчеше, май бетата (новата версия) е по-лека.
https://github.com/yuliskov/SmartTub...ases/tag/10.84
Колега, тресни му едни фабрични и не ъпдейтвай приложенията за да провериш дали проблема е в някое от тях. Основното е да не ъпдейтваш КАСТ-а, с новите версии повече проблеми , без никакви предимства.
Дълго време съм ползвал вифи-то, никога не ми е спирало. За блутута, препоръчвам ти приложението video sideview на сони за контрол на телевизора, то работи през wifi и забиването няма да ти е проблем. Убеден съм обаче, че проблем с телевизора и ютуб към момента няма, проблема най-вероятно е локален при теб
Мога ли да си пусна външни субтитрии към 3D филм?
Тръгват само ако са вградени, на другите изобщо липсват в настройките на ACTION MENU
След последният ъбдейт на софтуера телевизора не чете добре usb дискове. Започва добре, но след 1-2мин приспива устройството. Ако си много търпелив за 1-2мин го събужда и филма продължава, но само за 1-2мин. Като знам колко им е зле софтуерната поддъжка навярно няма да го оправят, но поне да ви предупредя да не обновявате софтуера.
При вас автоматично ли ви пуска български субтитри на телевизионните програми ?
Примерно на History Channel му задавам български субтитри обаче като сменя канала и след това пак се върна на същия, то субтитрите са изключени и трябва пак да ги пускам.
На самсунга ми веднъж му задавам и то си ги запаметява, ама не и сонито.
И при вас ли е така :D
не естествено
субтитрите се разрешават в настройки, канали, цифрови канали и там има настройки субтитри
Еи вярно че така беше. Ще ми трябва време докато си припомня как се работеше с този телевизор :D
Благодаря за бързия отговор
Колеги, HBOgo ми изрева, че е стара версията.
Моят KDL-43W805C, е още с андроид 7, не съм го ъпдейтнал нарочно с последния, за а имам опция, ако се наложи..
Може ли да споделите работещ APK за нашия модел.
По спомени, преди пробвах различни версии и тук от колеги намерих добре работеща..
Или да дърпам от стора?
Няма проблеми с новата версия от магазина.
Изпратено от моят STK-LX1 с помощта на Tapatalk
И аз нямам проблем с новата версия от магазина...