Знам, затова най- отдолу съм постнал как става.
Знам, затова най- отдолу съм постнал как става.
Отново благодаря, но той вече умря. Сега нито се пуска нито светва.
Здравейте,
за да не отварям нова тема на старчока Sony w809C как мога и може ли въобще да инсталирам NovaPlay?
Също и кое беше приложението което се инсталира чрез apk файл който си има собствен магазин за приложение което липсва при стандартния Google Play?
Благодаря!
Като цяло... много куц е Android-а при Сонито поне този модел, много неща липсват! Които дори Samsung от 2013-та ги има...
Ма верно ли? Айде малко по-сериозно сега - кое точно куца в андроида при w805? За самсунга не споря, моят е от 2006 [emoji41]
Моя 50W805C започна да сече в youtube клипове. На моменти кадрите падат до към 10. Очаквах с този медиатек да не изкара много, но не очаквах за 5г смарт функците са станат неизползваеми.
Сакън, не така остро! It'a SONY!
Да нямаш проблем с нета? Или си свързал TV по Wi-Fi?
Ако не е нито едно от горните - пробвай първо със soft reset. В случай, че не се получи - фабрични настройки и изкл. от контакта.
При мен няма проблеми с клипове в ютуб, само че съм спрял автоматичите ъпдейти на приложенията и ъпдейтвам само webview. Нета на телевизора е с лан кабел
Защото голяма част от приложенията го използват и смятам, че докато той е обновен ще имам по-малко проблеми от това, че останалите приложения не са обновени.