Страница 12 от 74 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 1109
Like Tree240Одобрявам

SONY телевизори 2017

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Отговор: SONY телевизори 2017

И извода е , че не се харесват , т.е. не са съвместими , различни протоколи на работа . Евентуално с външен блутут приемник , свързан към усб входа на субуфера , нямам идея дали ще стане . При мен така си свързвам телефона към усилвателя , които няма блутут модул и си работи , но става дума за телефон .

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ultraishere Виж публикацията
    Благодаря! Ще го погледна след работа да сложа тази настройка. Нещо специално спрямо картината или това е достатъчно?
    Виж и настройките в приемника за аспект на картината (4:3, 14:9, 16:9, Auto).

4. Тук е от
    Feb 2017

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Виж и настройките в приемника за аспект на картината (4:3, 14:9, 16:9, Auto).
    В настройките на приемника няма опция за аспект-а, а в менюто на телевизора има налична само 4:3 фиксиран.
    При избор на това меню опциите са : Широко увеличение и Нормален.
    Автоматичния формат на екрана е включен също така и Широкоекранен ремиж е на Пълен.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Home> настройки и там както ти писах по-рано , а не от action menu .

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

source photo:[twitter - Eric Beeckmans]

7. Тук е от
    Feb 2017

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Home> настройки и там както ти писах по-рано , а не от action menu .
    Това което ми каза за "показвай всики пиксели" съм го направил, именно от там Home->Настройки->Екран
    във самото меню където е формата , няма други формати освен този 4:3 и когато менюто е активно и когато не...
    - - - - - - - - - -

Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от ultraishere; 08-02-17 в 23:52.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

А, това е когато получаваш 4:3 сигнал да го разпъне на 16:9 , а не да е с черни ленти от двете страни - то вече почти няма 4:3 сигнал , а и на мен не ми пречи в малкото случаи у когато има .
    Ако е за HDMI входа не съм сигурен дали ще ти разреши да го променяш при настройка "всички пиксели" - по-скоро не.

10. Тук е от
    Feb 2017

Благодаря ти много за бързите и адекватни отговори!
    Входа е HDMI - да, начи да не се притеснявам че там ми дава такъв формат, като цяло единственото което съм променил относно картина/екран е това което ти ми каза за всичките пиксели, има ли нужда да се рови още нещо за екрана или вече персолано за настройките на картината кой квито иска да си сетне ..

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Вече за настройки на картината може да ползваш поне "стандарт" , а не "ярък" (тоя е за магазини или за електроженисти )- аз съм на "професионално кино" с допълнително пипнати тук-там с ползвани калибрирани от ревюта .

12. Тук е от
    Feb 2017

хахах няма електроженисти вкъщи хахаах, сложим съм я на стандарт, като имам време тези дни ще прегледам ако успея някой ревюта относно картината иначе мисля че е сложена на стандарт. Благодаря ти

13. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от TUISTERa Виж публикацията
    От сега ти казвам, че няма да стане, протоколите на телевизора не са за аудио пренос! Не знам обаче дали, някой е пробвал с блутут донгъл на телевизора, това би могло да сработи, но нямам нито донгъл нито слушалки или колони за да пробвам.
    Цитат Първоначално публикувано от civica Виж публикацията
    Няма логика да е така . Самите Сони нали продават безжични тонколони и точно по блутуут е свързването . Просто разсъждавам , може и да греша , но в Тубата има клипове как се сдвояват такива уреди с телевизор .
    Цитат Първоначално публикувано от civica Виж публикацията
    И извода е , че не се харесват , т.е. не са съвместими , различни протоколи на работа . Евентуално с външен блутут приемник , свързан към усб входа на субуфера , нямам идея дали ще стане . При мен така си свързвам телефона към усилвателя , които няма блутут модул и си работи , но става дума за телефон .
    И какво стана? Потвърди това, което казах преди това аз,а ти ме обори набързо Нека ти да си прав Протоколите поддържани от телевизора не са за аудио пренос. А колкото до "безжичните" колони , които продават сони, първо се запознай с това как се свързват към телевизора и защо вървят с оптичен кабел в комплекта, а после ги давай за пример защо трябва да става с тях.
    Тия 4000 мнения така ли ги направи? С оборване на чуждите постове и в последствие стигане до идеята да се пробва това което е предложено от другите?
    Само да ти кажа, че фундаментално сгреши с усб входа на субуфера, проблема не е в него , а в телевизора, та трябва да се търси вариант от него да се изкара аудиото безжично по протокол който е за това , а не да се чудиш на другите устройства как да го приемеш аудиото безжично по неподдържани протоколи, та даже и гениално изпиратстваните ти разсъждения не вършат работа, ако поне малко не разсъждаваш върху тях.
    Този пост е редактиран от TUISTERa; 09-02-17 в 16:20.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Извън темата

Ако се зачетеш в поредността на постовете ще разбереш ( ако наистина искаш ) , че нямаше информация каква марка и модел са въпросните тонколони .И не си първия , които е направил предположението ,че нямат еднакви протоколи за комуникация , но и това написано .
    А как се свързват такива колони с марка Сони към такъв тв , сигурно не си убеден в това , но ми е ясно .
    Нищо не съм изпиратствал , но явно имаш претенции някакви , но не са за този форум . Мога да ти обяснявам и още , но няма смисъл , който имаше проблем би трябвало да е разбрал какво е решението .

16. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Пич, блутута на сони телевизора освен в последните модели не става за аудио, без значение модела на колоните. Чел съм ти всички постове, както в този форум така и в един друг. Ако ти беше ясно как се връзват колоните нямаше да обясняваш че са блутут, понеже в случая със сони телевизор това няма значение никакво. И нямам претенции никакви, освен в това, че когато казах че няма да стане, ти ми каза, че греша, а после обясни на човека колко съм прав, само че пак грешно Как може да кажеш че не се харесват? И я ми обясни как външния усб приемник включен в СУБУФЕРА ще приеме аудио от ТЕЛЕВИЗОРА безжично? Ти как си го представяш?

17. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Sony's 2017 TV Line Up - With Prices

Forbes Welcome

18. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

В крайна сметка заради добрата цена си взех 55xd8577. Обаче е с Андроид 5, не трябва ли да идва или поне да иска да се ъпдейтне с 6-ца?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 74 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic 2017 за японския пазар
    От chachoto във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 14
    Последно: 08-06-19, 14:13
  2. SONY телевизори 2016
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1640
    Последно: 01-01-17, 18:45
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе