Не мога да намеря предимство което да си заслужава тия 500 лева отгоре. АКо можеш да кажеш някое?
Не мога да намеря предимство което да си заслужава тия 500 лева отгоре. АКо можеш да кажеш някое?
2015г срещу 2016
1080р срещу 2160р
50Хц панел срещу 100Хц
3Д срещу без 3Д
W809 си е със 100 херцов панел , иначе XD си е по хубавия телевизор особено при тоя размер .TRILUMINOS дисплей е по скъпия.Иначе 500 кинта са много пари-32 инчов приличен телевизор,бюджетен ресивър ,супер 4к плеър и тн.Сравнявах 43 инчовите , нямам диоптри но 60% повече не видях що да давам ,при големите размери при 4к съдържание всички казват че разликата е очевадна.Само дето и 3д и 4к като количество и качество са много кът.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-02-17 в 21:14.
Този пост е редактиран от donko; 08-02-17 в 10:16.
Имам XD5587, няма никакъв проблем с 4К игра от PS4
Имам 3 бр 4К канала от кабелната, верно че не са много смислени , но повярвай ми картината е убийствена и мисля че си заслужава сега да инвестираш в 4К телевизор.
Като най-голям недостатък на моя модел е лагавото меню и въобще бавно работещия Андроид 5.1. Даже Коди-то увисва понякога...
Xd83xx серията е доста по-добре в това отношение, защото е с повече памет и по-новия Андроид 6. Лошото е че максималия размер от серияте е 49"
Аз сега ако купувах щях да предпочета по-малкия размер, но с работещ Андроид [emoji1]
Sent from my Galaxy S7
Този пост е редактиран от civica; 08-02-17 в 11:22.
Здравейте. Нов съм във форума и от вчера за първи път съм притежател на телевизор SONY, в частност SONY KD55XD7005 Ultra HD LED. Съжалявам ако въпросите ми ще повдигнат нивото ви на раздразнение но наистина не разбирам много, че даже и нищо. Въпроса ми е отностно резолюцията на предаване.След инсталацията на телевизора свързах приемника на операта които ползвам ( FUSION риемник на булсатком )и при стартиране на програта ми показва като информация Stereo 720p. Никъде в настройките на картината не намерих как да сменя формата на картина от 4:3 към 16:9 и да му задам да работи 1080p.
В менюто на самия приемник има настройки за картина и от там избрах 1080p 50hz , след което инфото на ТВ-то се смени на въпросното.
Въпроса ми е , има ли възможност да се смени този формат 4:3 и трябва ли да се правят някакви настройки от самото меню на телевизора за въпроизвеждане на 1080p или тази от приемника е достатъчна?
Бих се радвал на всякаква помощ или съвет отностно настройката на картината на телевизора.
Благодаря Ви много , и отново се извинявам ако въпроса ми не е зададен правилно и е елементарен.