Аз имам същия проблем,но след ден-два каналите се възстановяват.Мисля,че е от кабелния оператор.
Така ли е,или има друга причина?
Аз имам същия проблем,но след ден-два каналите се възстановяват.Мисля,че е от кабелния оператор.
Така ли е,или има друга причина?
Каналите изчезват,защото приблизително на 1-2 месеца се актуализират.
Решението е да спрете автоматичната актуализация:настройки>настройки на каналите>цифрова настройка>техническа настройка>автомат.обновяване на услугите>изкл.
Този пост е редактиран от iveto; 30-04-17 в 21:51.
Извинявам се ако вече е пускана новината, но някой модели от 2016г ще получат Android 7.0 след 05/2017
официално съобщение
Information regarding the Android TV software update
още по темата
[Update: Link to Sony's message] It looks like Sony might be prepping to push Nougat to their Android TVs soon
Добро утро,как е по добре да се направи андроид ъпдейта ,от флашка или да изчакам онлайн когато го качат.Имали някаква разлика.
Няма разлика,но капацитетите,препоръчват да се направи с флашка....
X8000D=XD8000, само дето щом така са ги писали явно ъпдейта ще е за американските модели , а за Европа предишният им отне към 6 месеца повече ... и накрая го осраха за част от моделите
С W809C съм бях го вдигнал до Андроид 6 миналия месец, и туко що започна нов ъпдейт тв то.
Явно е имало и друг ъпдейт след големия ъпдейт до А6 който оправя бъговете на А6.
Този пост е редактиран от mikk; 03-05-17 в 19:28.
И моят w807с се ъпдейтна снощи.Имам малък проблем- иконите за програмите бяха свежи цветни картинки сега са черно бели-стилизирани планини-някой знае ли решение .
Разлика друга май не намирам.
да попитам някой успял ли е да намери решение за гледане на 3D с Коди след ъпдейта?