Алтернатива на Коди - SPMC има повече функции за 3D видео (вкл. 3D Blu-ray ISO).
Christian Trozinski from the HDTV magazine presents you the test to Sony's XXL OLED TV KD-65A1. After the manufacturer already in 2008 with an 11-inch OLED TV watched, 2017 finally a new era in the living room break.
source video:[youtube.com - digitalfernsehende]
https://www.avforums.com/review/sony...v-review.13313
500W ... "еколозите" ще са очаровани
п.п. Само на мен ли ми се струва, че са възможни проблеми с тоя дизайн на А1 - какво би спряло тв да се захлупи на екран ?
- - - - - - - - - -
Sony announce entry-level 4K HDR XE70 TV Series
Този пост е редактиран от svetlio1; 05-05-17 в 20:36.
Sony A1E Review OLED (XBR55A1E, XBR65A1E, XBR77A1E)
Дисплеят е наклонен назад...Проблем по скоро ще има при монтаж на стена. Събуферът ще бие директно в стената и така ще се получи кънтене и изкривяване на ниските честоти. Инженерите на Sony не са го предвидили...а решението е просто - електрониката да не едно цяло с дисплея, а да е във външна кутия, която може да се постави на разстояние от телевизора
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-05-17 в 21:26.
Някакъв списък с промените и фиксовете след последния ъпдейт? 30 минути за нищо са си съмнителни
Здравейте,моля за съвет, получи се странен проблем при мен с телевизора (ХЕ9305) и кабелната (Близу).От скоро ми инсталираха ка модул от по-новите SMARCAM 3.5 ci+, работи всичко
но се получи така че щом пусна на точно един канал- Animal planet HD работи и след връщане на който и да е друг канал и модула блокирва пише променена честота или неможе да разкодира,
чакам да се рестартира модула и все така, иначе ако не пускам на споменатия канал работи стабилно.Пробвах модула на други телевизори няма този проблем перфектно се държи.Слагах
друг модул но отсъщия тип( от 2-я ми тв) пак същия проблем.Идваха от оператора смениха ми модула с нов пак Smarcam3.5, сдвоиха го с картата, работи по същия начин ,явно проблема не е
от тях.Какво би могло да се направи , дали може да е от някой бъг на андроида преди го нямаше този проблем при тест на тюнера с модул/карта на друг човек(Neoton), незнам нулиране до
заводски настройки дали би помогнало но явно нещо се е омазало или тези тв-та не са напълно съвместими с този тип ка-модули
Преди години имах подобен проблем - като превключа на един определен канал, ТВ забиваше и се оправяше с изключване от контакта. Причината се оказа кинескопен телевизор в друга стая, и оттогава задължително ползвам галваничен разделител. Разкачи всичко от телевизора и го изключи от контакта за 10 минути, след това включи само коаксиалния кабел, като преди това си изключил от сплитера кабелите към други ТВ.
Имаше един колега от форума,със същия проблем,и беше споменал че след смяна на Ка модула с по нов модел всичко се е оправило.При мен е по същия начин и се получава след гледане на нещо в тубата например,и при връщане към телевизионен канал изписва същия надпис.Имам 4 модула ,3 са на Smith които са си мой,и 1 на Neoton от Близу.С всичките го прави,и то само на Сонито,с другите 3 телевизора,които са различни марки,няма този проблем.Вече толкова съм му свикнал,че почти не ми прави впечатление....но ако все пак някой е намерил адекватно решение,нека го сподели....никакви ъпдейти и галванични разделители не са ми помогнали до сега.
Благодаря на отзовалите се пробвах да изключа
всичко за евентуални смущения но не помага.
Мислих си да не би тунера нещо....но на тази
честота са няколко канала сканира ги и на който
и от тях да пусна няма проблем само Анимал планет
хд като пусна от тях и превключа и модула зацикля
а небеше така в началото с друг модул.Струва ми се
че проблема е с ci+ интерфейса,възможно ли е някаква
защита да се е задействала срещу запис на USB например,
и какво би станало ако го върна до заводските настройки.
Проблема е в оператора "Близу"
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post717221
върни се няколко поста по-назад откъдето започва дискусията
Слава богу проблема го реших с този Animal HD
Просто нулирах настройките на сателитня тюнер на
Сонито който ползвах на Астра заради 5-6 uhd
програми и рестартирах тв-то и вече близуто заработи
добре.Явно са се получавали бъгове след ползване на
двата тунера сат./кабел и доста подреждане на канали
ръчно.Като изключим това с Андроид кашата машината
е много добра с коди и др. приложения няма проблем.
За 4к си трябва външен сат.приемник особено ако има
и кабел.Това е засега дано е всичк, благодаря на
отговорилите ми.
Ако проблема е в Близу,защо на останалите ми 3 бр. телевизори,различни марки от Сони,го няма този проблем?