Ами аз гледам с Коди през вградения плеър на тв с флашка 3.0.
Вградения Коди не поддържа ли 4к през флашка
Ами аз гледам с Коди през вградения плеър на тв с флашка 3.0.
Вградения Коди не поддържа ли 4к през флашка
Някой ще даде ли мнение за SONY KD-65XE7005
В общи линии в бюджетните 65ци до 3000лв това е единственото което ми грабна окото,другия ми вариант е Panasonic TX610,останалите които успях да прегледам със моя флашка яко се издъниха на 720p видео,както и с леки артефакти или накъсвания на 4к.
Някой може ли да каже как да си подкарам 5.1 канален звук през Kodi 17.6 на Sony XE9005 на ресивъра?
Видими настройки: за експерти
IMAG3877.jpg
IMAG3878.jpg
За Archos: preferences>audio passthrough>mode 2
DSC04600.jpg
Този пост е редактиран от iveto; 28-12-17 в 09:07.
[QUOTE=iveto;853778]
Вичките неща ги пробвах. Само не съм включвал DSP аудио обработката, ако това е нещо съществено, което ще реши проблема. На ресивъра получавам само стерео звук.
Опитай да сложиш алтернативата на Коди -SPMC, при мен също след последните ъпдейти пропадна многканалният звук от коди.Със spmc всичко е точно и е доста по-бърз.Другият вариант е да пробваш оптика вместо хдми или обратното-това само за звука.
Аз телевизора съм го закачил с оптичен кабел за ресивъра. Пробвах и SPMC, но там като му включа passthrough и няма никакъв звук.
Този пост е редактиран от lanselot; 28-12-17 в 10:59.
При мен Android-a след update май е 7.0. Ще проверя довечера. Може от него да е проблема.
- - - - - - - - - -
No DTS passthrough on HDMI/IEC passthrough works after Sony Bravia Nougat 7.0 Update #919
Това пише на страницата на SPMC. Taka, че внимавайте с ъпдейтите. Да не пострадате като мен.
Привет на всички!Честита Коледа!От сърце желая здраве и много обич на Вас и Вашите семейства!
Преди време,благодарение на хора от форума,направих избор на телевизор-50W807C.
Много съм доволен от избора!И сега,като заклет фен на "SONY",пак имам нужда от помощ!
Колебая се между два модела-"Sony-KD-55XE9005" и "Sony-KD55XE9305".
Предпочитам да дам пари за висок клас телевизор,затова клоня към втория модел.Но компетентни мнения не са излишни-моля пак да ми
помогнете !
Този пост е редактиран от arenzo; 28-12-17 в 19:15.