Защото СТБ обикновено е с по-голям толеранс за грешки от телевизорите - виж да не би да му ида много силен сигнала на тоя транспондер.
Защото СТБ обикновено е с по-голям толеранс за грешки от телевизорите - виж да не би да му ида много силен сигнала на тоя транспондер.
А как мога да го видя сигнала на самия телевизор sony xd9305
[има в предвид моделите с X1 Extreme processor(MediaTek 5596) - A1, XE94, XE93,]Slow to this, but Sony has announced a release date for Dolby Vision firmware update. A gradual rollout from end of January 2018 for X1 Extreme TVs including the A1 OLED and this stunner we measured today.
https://twitter.com/Vincent_Teoh/sta...47551581147137
source: [twitter.com - Vincent_Teoh ]
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-12-17 в 20:55.
Здравейте отново. След дълго мислене и чудене, в крайна сметка, взех 75XE9005. Имам няколко въпроса:
1) Как да инсталирам HBO Go Bulgaria. Свалих APK файл от нета и го инсталирах, но ми каза, че трябва да сваля новото приложение. За него не намирам APK.
2) Свалих няколко 4K филми във MKV формат. Подкарвам ги с Kodi, но не мога да разбера дали е включен HDR и ако не е как се включва. От настойките на картината HDR mode е на auto. Изобщо може ли да се подкара HDR от филми в mkv формат?
За сега не се сещам за друго. Благодаря ви предварително. И съжалявам ако съм объркал темата. Не намирам специална такава за този модел.
Няма вече отделно HBO Go Bulgaria. Новото приложение е универсално. Търси HBO GO EU 5.1.2 apk.
https://www.apkmirror.com/apk/hbo-ho...-apk-download/
We tested the 100-inch Sony ZD9 (also marketed as the Bravia Z9D in the USA) LED LCD TV with full-array local dimming (FALD) Backlight Master Drive technology, and discovered it features the highest peak brightness & number of local dimming zones we've recorded on a transmissive display to date.
source video:[youtube.com - hdtvtest.co.uk]
Жив да си ..Черпя една виртуална рИкия .,,Ще пробвам всички и ще пиша.
И аз не мога да разбера дали картината при гледане от usb 3.0 автоматично разпознава ако е HDR. Като цяло имам чувството (като гледам филми през усб 3.0 порта) че настройките на картината не се сменят - пробвах да сменям sport, cinema, custom и винаги е една и съща картината, сякаш е заключена. Гледам през Коди.
Тв-то е sony 55xd9305
Ако гледаният материал е HDR, то ще го отчете и ще премине в такъв режим - бутон i (инфо) не показва ли някъде знак HDR?
На моето не го показва (модел 2015) , но веднага се усеща , а и не може да сменяш на други режими и да променяш настройки .
Някой има ли apk HBO GO за Sony TV? Този който беше даден тука е за телефони?
Това ми беше мисълта, явно когато е Hdr не могат да се сменят режими и настройки. Но ми направи впечатление, че цветовете не бяха много силни, даже малко измити. Филма е https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5464258, и не мога да рзбера дали освен че е 4к, също така дали е HDR.
Здравейте, малко късно открих този форум и съжалявам за което
Предстои ми покупка на ТВ и отново ще си взема Sony, като съм се спрял на xe7077 или като цяло 7ма серия 43 или 49 инча.
Четяйки обаче на различни места (rtings и др.) разбирам, че SMART функциите на този ТВ са крайно ограничени. Въпроса ми тук би следвало да бъде - има ли голяма разлика между xe7**** и xe8**** и толкова ли трудно се преживява този Linux като ОС, вместо ANDROID при xe8**** ? Разликата за която питам е главно в картинката и смарт функциите!