Привет!Пробвах този вариант,но не става.Обаче пробвах тази комбинация:[i+] [5] [vol+] [power].Така стана.но влязох в сервизното меню,но за съжаление не успях
да намеря работните часове.Чудя се къде бъркам!Някакви идеи?
Привет!Пробвах този вариант,но не става.Обаче пробвах тази комбинация:[i+] [5] [vol+] [power].Така стана.но влязох в сервизното меню,но за съжаление не успях
да намеря работните часове.Чудя се къде бъркам!Някакви идеи?
Днес ми звънят.Абе как точно на 30-ят ден.Машината е при нас ама си носете кашон къв кашон бе нали е нов.Ми той стария ни трябва за стария телевизор щот така трябва да го пратим.Отговорът ми не не го пазя едрия картон предизвика смут все едно не пазя фактурата.Как да е утре ще го взема и ще пиша + или- на сервиза.
оставяй новия кашон да си транспортират стария телевизор - 4 или 5 пъти така съм правил и не е имало проблем.
но да си знаеш занапред - винаги си пази кашоните до изтичане (и не само) на гаранцията
Привет!Направих така,както сте писали.Цифрите са следните 03812 00901 03812.Какво означават левите и десните цифри?А средната-че е изключван 901 пъти?
Реално колко часа е работил телевизора?
Лявата цифра е часовете, средната колко пъти е изключван, а дясната не помня за какво беше, ама пак нещо свързано с часовете.
Благодаря за отговорите!Интересуваше ме да знам къде да гледам за наработените часове.А телевизора е на година и три месеца.Явно се гледа повечко време.
Здравейте колеги.Снощи си вземах телевизора който на пръв поглед изглежда нов.Искаше всички първоначални настройки но не мисля че това е определящо.Още се боря с работните часове и не става.Ако нещо несъм разбрал поправете ме-телевизора е в изкл. състояние и тогава натискаме поредицата от копчета с финал зеленкото за пускане илиии.
П.П. Значи според служителите от комисията за защита на потребителите в Бургас твърденията на колегата Туистер са пълна простотия.Законът казвал нова стока или ако се съмнявате елате и ние ще оправим работата(за първи път ми се падна отзивчив държавен служител).
Оппаааа стана току що значи от снощното пускане цифрите са 00006 00005 00006..Всичко останало горе е само нули.Надявам се да не е имало горублянски мурафети и това да са изстинските цифри.
Този пост е редактиран от Аматьора Бс; 18-08-17 в 18:12.
В крайна сметка с какъв точно модел го замениха, че нещо не ми стана ясно , а нов 50W808C ми се струва невероятно да се намери вече ...![]()
Невероятно но надявам се факт.Кошника е абсолютно същия и казаха че идва от Сони Център Франция.Леле колко Сонита имаше за получаване просто не е истина и то едни едри инчове ум да ти зайде
И все пак едва ли изхвърлят непродадената стока
Този пост е редактиран от Аматьора Бс; 18-08-17 в 21:11.