Точно, че от външен вход HDMI и ТВ няма! (примерно да си пуснеш компютъра и да си гледаш и слушаш ТВ в малко прозорче няма) Много е удобно за новини. Има от ровене в приложенията и ТВ което не е същото.
Точно, че от външен вход HDMI и ТВ няма! (примерно да си пуснеш компютъра и да си гледаш и слушаш ТВ в малко прозорче няма) Много е удобно за новини. Има от ровене в приложенията и ТВ което не е същото.
Самсунга ми ES6100 може докато гледаш, отиваш до кенефа или жената отива да провери боба да не е загорял, през това време спирам на пауза това, което се гледа в реално време, после го пускам и си продължава. Разбира се - трябва да има свързано устройство, форматирано в системата на телевизора. Не е нужно да съм пуснал самото предаване да се записва, спирането на пауза автоматично започва да прави запис на продължаващия стрийм. Самият запис после изчезва, не се запазва като файл. Ако започна записа с бутона за запис - тогава си остава файлът.
Също, докато записвам нещо на една програма - мога да гледам друга програма на същата честота, без това да влияе на записа.
Като записвам нещо, телевизорът не работи, прави си запис без да включва екрана. Предполагам това всички го могат.
Довечера ще включа една флашка на Сонито XE 8096, да видя какво може и какво не може и ще пиша в темата.
Новите го нямат това говоря от XE, XF нагоре...
Така е...новите нямат PIP и PAP ...иначе ето така излиза на старите от 2015г.
IMG_20190114_140134.jpg
Чиста работа! Картина в картина е много полезна функция не знам защо така ги орязват тези телевизори! Едва ли е нещо супер сложно за изпълнение (софтуер)...
Нищо сложно не е,въпроса е че маркетолозите вероятно са преценили,че тази екстра,не е от най-използваните,и затова я премахват.Лично аз я имам на няколко телевизора,и съм я ползвал едва няколо пъти през годините...но,по добре да я имаш,и да не я ползваш,отколкото да я нямаш и да ти потрябва някой път.
А1, Виваком IPTV телевизиите имат картина в картината и явно вече тая екстра не е нужно да я имат и самите телевизори.
А тези,които не са на IPTV телевизия,какво да правят?..
Производителите на тв, гледат новите технологии нали се сещаш.
Ако новите технолигии са на 1000евров ТВ да включиш. бъгав 10евров китайски сет топ бокс да ти и технологиите.
Изпратено от моят LG-K350 с помощта на Tapatalk
Работил съм в кабелна телевизия, преди около 8 години. И предлагахме на хората с плазми и скъпо телевизори да си слагат картите в телевизорите. Имаше голяма разлика. Но днешно време има по-добри сетъп боксове. Има телевизори с по-добри тунери от други. Така, че не е точно така.
Този пост е редактиран от sony 1; 14-01-19 в 21:06.
Явно като не дублират функции като картина в картината.