Точно чрез този код приложението се логва с твоя профил.
Точно чрез този код приложението се логва с твоя профил.
На PS4 по същия начин се активира приложението на HBO GO.
Има ли начин да тръгне на цял екран? Гледам точно за картина от приложения нямам настройка за запълване на екрана. Днес на два пъти буфера не стигна, а скоростта на нета ми е 50Mbita,достстъчна е, при вас случвало ли се е?
То си е на цял екран никакви настройки не съм правил.
Виж настройките на тв.
Никакви ленти нямам постоянни, освен на някои филми които са си стандартни.
На телевизия или други приложения имаш ли ленти ?
ОУ НАЙ НАКРАЯ ДА ИЗЛЕЗИ ПРОСЛУВУТОТУ ИМ НВО ,много зор сигорно им далооо.
При мен също няма никакви ленти нито отдолу,нито от страни,картината е много добра,нета ми е около 100Mgb,няма насичане,няма буфериране,единствено при пускане на филм,около 5-10 секунди надписа HBO в горния десен ъгъл на екрана е леко размазан,след което се "фокусира" и всичко е точно
Може ли само за проба да пуснете епизод на Касъл рок и да видите за лентите? Аз имам и от горе и от долу, не са големи, но ги има. Дано 50 мегабита ми стигат, снощи на два пъти буферираше, ама пък 4к от ютуб си върви без накъсване, хареса ми идеята на приложението, сега зимата ще се скърша от сериали
Има ли го вече приложението в Play Store или го сваляте от линка, който е дал колегата?
Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk
евала ,до сега гледах през chromecast ( пак си се вижда идеално и е ХД ) но така ще е доста по удобно
Има още едно приложение HBO GO Android TV в магазина което не става за инсталиране. И при написване в браузара излиза то.
Да не се обърка някой.
https://play.google.com/store/apps/d...m.hbo.go&hl=bg
Аз го инсталирах през предния ти линк, даже на компютъра ме пита къде да го инсталира и му дадох телевизора и се получи.
Абе,екстра си е...да видим сега LG юзерите,дали няма да се преориентират в правилната посока