Че аз не виждам да имат 4к, къде пише колко е даден филм?
Че аз не виждам да имат 4к, къде пише колко е даден филм?
А на колко време излизат новите епизоди и излизат ли изобщо, почнах да гледам "По американски" свършиха епизодите, започнах "Бягство по учебник" същата работа, мина седмица няма нови епизоди. Кажете и някой готин сериал, крими, примерно.
Виж в програмата на HBO кога излизат новите епизоди или някъде в нета потърси...иначе сега започна 3-ти сезон на "Централа Берлин",много добър шпионски сериал…
Има е един полски сериал:"Заслепени от светлините",ако успееш да издържиш първите 2-3 епизода,нататък става доста интересен,направо си е брутален бих казал,но всеки си има различен вкус...
Започна и втори сезон на "Черно езеро",много здрава скандинавска психария…
Този пост е редактиран от iveto; 12-12-18 в 19:09.
Мерси,гледам го аз,гледам.Началото не бе много обещаващо,но взе да ми харесва.
Не Става за източна Европа .Съжалявам само HBONORDIC.com и HBOESPANA.com
Този пост е редактиран от BackTrack5R3; 24-12-18 в 13:29.
Не е за България ,а е за Норвегия и Испания просто е по-нова версия издадена на 21 Декември.
Иначе се инсталирва прави си пряк път, но с Активацията греда.Само email или с Код се активирва!
Свалил съм я от
https://www.apkmirror.com/apk/hbo-eu...ease/#whatsnew
Този пост е редактиран от BackTrack5R3; 24-12-18 в 13:32.
Що? Аз кабелна нямам, ама абонамента за HBO Go е колосалните 5.80 лева -
спестявам от закуски и гледам. :D
човека питаше за без пари дали става .. с плащане на абонамент ясно
Инсталирах приложението, но май в абонамента ми към кабелната не се включва достъп до ХБО ГО. Ще ги питам другата седмица, защото ми се върти в главата, че ми казаха, че щом плащам за филмовия пакет, то също включва и абонамент за ХБО ГО. На сайта не виждам такова нещо, а на съпорта няма да звъня защото мразя телефони 0700 ***** Ще питам и в съответната тема за нет 1, а тук просто исках да споделя, че приложението се инсталира и видимо работи, генерира ми кода за активиране на устройство.