ОК,мерси....
Здравейте! Скоро очаквам достъп до HBO GO след преподписване на договор с оператор. Прочетох как стоят нещата г/д при Сони телевизорите, но все още не ми е много ясно, така че бих помолил за малко разяснения. Телевизора е от миналата година, като очевидно все още апп-а на Хбо не се предлага за Сони, което не го разбирам, но както и да е. Въпросът ми е как най-лесно ще мога да оползотворя наличната екстра и да се гледат филми на телевизора. Трябва ли ми специален апп на телефона, за да прехвърлям безжично картината от него на телевизора ? И може ли и по друг начин да направя така, че да го гледам на телевизора, както нормално би трябвало да е, честно казано при Сони не виждам абсолютно никакъв смисъл от този смарт, всичко е много орязано, явно Сансунг са корифейте в тази област.
Прочети темата назад и ще разбереш как да си инсталираш приложението.
Tеглиш си го оттук
https://www.apkmirror.com/apk/hbo-ho...-apk-download/
Този пост е редактиран от sony 1; 10-11-18 в 20:50.
Прочетох твоето мнение на 7 страница, но пак не ми е много ясно, ако може по-подробно да опишеш процеса и кое как и от къде се инсталира, тъй като не съм се занимавал с андроид ТВ-та изобщо.
Другото е, че това няма да се ползва от мен, така че трябва да е максимално лесно за употреба и разбиране, иначе няма смисъл. Та кой метод и най-лесен и разбираем и няма да води до проблеми през 1-2 седмици ? От самия телефон, когато на него се инсталира приложението има ли в самия апп на ХБО опция да се "каства" и ако не как се каства от телефона на телевизора ?
Аpk. файловете ги качваш на флашка, сваляш си директно от маркета на тв Es File Explorer и чрез него инсталираш аpk.файла от флашката с ТV APP REPO (пак от магазина на телевизора) го клонираш за да излезне при другите приложения. Исталираш и Rotation Locker (от файла на 7-ма страница) за да изправяш приложението винаги преди да влезеш в него.
За всичко това ще ти трябва кабелна мишка и д/у на телевизора.
На телевизора от настройки му вкл. "Инсталиране на приложения от външни източници".
Няма никакви прекъсвания проблеми и т.н.
Този пост е редактиран от sony 1; 10-11-18 в 22:14.
Големи благодарности за отзивчивостта на sony1, но варианта с апк-то засега отпада. Така че ще помоля някой, който е запознат да сподели как стават нещата с кастването от смартфон и кой е най-лесния и удобен начин, естествено да си бъде и пълноценно ХД качество на картината.
Виж този начин https://smartphones.gadgethacks.com/...ur-tv-0179118/
Аз си отварям приложението HBO GO на смартфона избирам си каквото ще гледам и натискам иконката за гугъл каст която се намира в самото приложение и си гледам без никакви мишки и гимнастики във HD.
Благодарности за отговорите и на двамата. Трябва ли телевизора да е с ЛАН интернет, за да става кастването ? Или и телевизора и телефона могат да са connect-и към същия wi-fi и всичко да става безжично ? slaitt, при теб как е ?
Как не ти разрешава, какво ти показва? Ако само ти е неактивен бутона за инсталиране, натисни action бутона 2 пъти и бутона за инсталиране ще се активира.