Отвори гугъл магазина на телевизора и там го има.
Какво ще рече "Пробвах този линк", че искаш от браузър ли да го инсталираш? Приложението се инсталира от Google Play на самия телевизор. Ако то не може да работи на този телевизор, е нормално откъдето и да опиташ да го инсталираш официално, да получаваш такова съобщение. Остава вариант да пробваш от линковете по-нагоре в темата, неофициална инсталация и да се примириш с евентуални бъгове. Мисля, че някъде излезе инфо, че HBO GO няма да работи с телевизори Сони с Андроид преди 7-ма версия. Може и да бъркам, не го приемай за вярно.
Обратното е,евентуално няма да работи след 7-ма версия андроид...
А, не така защо мислиш, че няма да работи на осма версия андроид?На телефона приложението няма грижи на андро 8.
Малко встрани от темата, но на mi box 3 с андроид 8 бачка и НВО, и коди.
Изпратено от моят Nokia 7.1 с помощта на Tapatalk
Баш по темата си е,в предвид предстоящия ъпдейт на нашите телевизори до андроид 8...това ще е голям удар,тъкмо свикнах да гледам по някое сериалче вечер и само си представям как с андроид 8 (който може да дойде всеки момент) се щраква ножицата.Не ,това не може да е истина,резко ми се стъжни
П.П.Изключих му автоматичното сваляне на софтуер...
Не съм сигурен дали андроида на бокса и на тв-то са еднакви. Изглеждат 1:1, но знае ли човек?
Изпратено от моят Nokia 7.1 с помощта на Tapatalk
Разбира се за какво ми е Андроид 8, ако едни от най хубавите приложения бъдат отрязани.
Ще изчакам да видя за какво става на въпрос и тогава ще преценя дали да ъпдейтна или не.
Това пише в секцията "Често задавани въпроси" на HBO GO->
Кои Android Smart TV устройства се поддържат?
HBO GO поддържа всички Android Smart TV устройства, които използват Android TV версия 6 и по-висока. Препоръчително е ползването на OS 8.
Няма да го спрат. За какво им е да го правят? Нали си плащаме да ползваме HBO GO
При HBO GO звука само двуканален ли е или аз нещо не мога да се оправя.
Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk
Лошо.Мислех че е като HBO 5.1DD.Еми 6 месеца ще се примиря.
Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk