E,чакай малко де,те онзи ден го пуснаха с прилична картина,явно за звука,ще почакаме доста
E,чакай малко де,те онзи ден го пуснаха с прилична картина,явно за звука,ще почакаме доста
Аз и за това веднага взех акаунт[emoji16].
Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk
Цитирам се, за да ви подсетя за какво си говорихме.
Писах на поддръжката, на support@hbogo.bg. Отговориха веднага, че ще препратят на "девелопърите" и се надяват да бъде взето предвид, но за съжаление не мога да отговорят в какъв срок може да има развитие. Предполагам, че ако постъпят много подобни запитвания/искания, ще бъде взето предвид по-бързо. Ако не ви мързи, драснете и вие по 1-2 реда, че субтитрите са трудни за четене.
Този пост е редактиран от sony 1; 11-02-19 в 13:47.
Иска регистрация, но до скоро самата добавка не можеше да се инсталира, даваше грешка.
А какъв е точно смисъла да се слага коди добавка, след като си има приложение от маркета? И без това едва диша телевизора, ресурси да се пилеят не е много добра идея.
Затова има избор, на някой му е удобно да ползва приложението на друг му е удобна добавката в Коди.
Съвсем друг е въпроса кой с какво си задръства телевизора.
При мен добавките в Коди са общо 4-ри с HBO GO, но съм деинсталирал приложението.
Заетото място от вътрешната памет ми е общо 2.4 гб на тв. свободното ми е 6.2 гб.
Този пост е редактиран от sony 1; 12-02-19 в 12:55.
Не знам дали тук е най-правилното място, но в момента в Теленор има някаква промоция - пакет с 10 000 мб, безплатен, със срок на валидност 30 дни и включва безотчетен трафик към HBO GO и Play Diema, което за пътуващи хора може да е доста полезно.
Предложението ми излезе като си влязох в профила на приложението My. Telenor. Не съм чел подробно другите условия, така че ако някой реши да го активира - да ги погледне, за да няма изненади.
Понеже почнах един полски сериал и гледам в инфото има английско аудио, да питам. Има ли начин да се смени аудиото, че не намирам как.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-08-20 в 14:38.
iveto
Аз започнах един "Глутница" се казва,но нещо не ми харесва,този за който говориш ти как се казва?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-08-20 в 14:39.
A..мислех че за този става въпрос...казва се "Заслепени от светлините"....сигурен съм че ще ти хареса...