А какво мислите за този модел KDL50WF665BAEP с VA панел е, и подсветка Direct led,но без Triluminos display,модел 2018.Дали ще се представя по-добре от IPS панел с Edge-led , но с Triluminos display?
А какво мислите за този модел KDL50WF665BAEP с VA панел е, и подсветка Direct led,но без Triluminos display,модел 2018.Дали ще се представя по-добре от IPS панел с Edge-led , но с Triluminos display?
Здравейте,
моля за малко мнения как е Сонито с плейването на филми от домашна мрежа DLNA до момента съм бил със Samsung и в това направление не съм имал проблеми всичко свалено от торент тракерите е тръгвало и сега съм в дилема за нов ТВ какво да избера Sony XF9005 или Samsung (NU8052 или Q7FN) като за XF9005 и NU8052 бюджета ще стигне за 65 инча но за Q7FN ще е за 55 инча. Също така чета из форума че има решение за HBO GO моля колегите които го ползват да споделят как е стабилно ли работи.
Ха, не обърнах внимание, че се вижда мишка в интерфейса на плеъра.Тогава е друго, най-вероятно проблема е в компа.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Ето по една снимка направена от мен днес с телефона на един и същи кадър на филм с 720p качество, на моя 49XE9005 и вчера купен от приятел LG 55C7. Отраженията на задния фон са различни, защото са направени в различни апартаменти, като настройката на Сонито е фабрично без корекции на режим "професионално кино", а на LG-то без корекции на режим "кино".
Този пост е редактиран от kajos; 19-05-18 в 20:18.
Първата ми по харесва ... който и да е телевизор.Но на моето Сони не съм сложил професионално кино а анимация като настройка на картината.Просто най-ми допадна.
Снимката с номер 598 е на LG
Качвам още една на XE9005 от по-близко разстояние като LG-то.
За краткото ми тестване на LG-то определно е много добър телевизор, но за мен фабричните му настройки са много грешни и в повечето режими картината лилаве и синее.
Като проблем ми се стори при C7, че като изключих ефекта на "сапунената опреа" картината леко накъсваше, което го имах като проблем и при стария ми KS7002.Сонито при движение е по-добро мисля и фабричния му режим "професинално кино" е близко до стандарта за калиблирани цветове без много корекции.
Този пост е редактиран от kajos; 20-05-18 в 01:59.
Днес поразгледах по-подробно C7-та и контраста на OLED е невероятен, цветовете не може да се сравняват като наситеност с моя XE9005, нито с друг тв до сега, който съм тествал. Минуси в прединия пост обаче си ги има и си трябва ръчна настройка, че фабричните са твърде лилави.
Накратко по-добра картина на телевизор от OLED до момента не съм виждал.
по подразбиране картината на OLED трябва да е по-добра !