То за тия по-старите им модели има доста неофициални програми и може да се прави почти всичко - като рутнат смартфон
За какво ти е изобщо на телевизор тоя скайп?
То за тия по-старите им модели има доста неофициални програми и може да се прави почти всичко - като рутнат смартфон
За какво ти е изобщо на телевизор тоя скайп?
Да добавя , ако Самсунга е от подписа ти и гледаш от същото разстояние е нормално да ти е странна картината ,сега виждаш детайли които преди не си можел.
С каква връзка ти е нета на телевизора WIFI или Кабел, аз съм с WIFI и нямам проблеми.
Този файл работи при мен без проблеми https://apkpure.com/skype-free-im-vi...ails%2Fversion
Kато гледам май всичко си клонирал с TV APP REPO ако горните стъпки не помогнат клонирай Skype с App Cloner аз съм го клонирал така
Този пост е редактиран от sony 1; 01-04-18 в 22:16.
Ако по време на инсталиране на нов фирмуер, на телевизор с андроид, спре тока или интернет връзката, ще има ли последствия за телевизора или просто ще се преустанови процеса?
Здравейте, отскоро сме със Sony KD-43XE8005 и ни трябва стойка за стена с по-дълго рамо (над 48см. по възможност), която да има vesa 100x200. Харесахме на Hama 108749, но vesa започва от 200х200. Дали някой е попадал на нещо подходящо?
Скоро взех такава - https://www.emag.bg/stenna-stojka-za.../pd/DSLJ92BBM/ (ама на промоция за под 20лв) и съм доволен - не съм мерил рамото колко е дълго обаче.
Много добре гледаме ние , които си купуваме Сони. Не ми се даваха 4 хилки за 9-та серия. Ако си любопитен мога да ти постна фактурата от първото си Сони , купено през 2005 г., в перфектна кондиция , сега е в спалнята ми. Предполагам , че през 2005 си четял само за ЛЕД тв и си мечтаел да имаш. Струваше наистина повече от кола на старо - 3500 левчета точно и то с Коледната промоция.Ай да не си мерим бубите, Самсунг купувам само тостер или в краен случай прахосмукачка. Всеки си има собствен вкус и различни финансови възможности. И аз искам Ферари , ама карам Форд. Все с буквата Ф , ама не е едно и също.
Със здраве да си ползваш телевизора ... и безаварийно разбирасе.Относно парите ... там е работата че разполагах с такива но по препоръка от хора които със сигурност разбират повече от мен си взех Сонито 8 серия.Дори се замислих да го продам веднага на някой за доста по тънка цена и да си взема нещо друго ... но вече направих акаунти и т.н.Та и аз ще си го гледам ... сега се сещам може ли някой да ми каже до 43 инча кое е най-доброто на БГ пазара в момента ... няма значение парите.
Благоаря!
Доста попрочетох за Sony ''8 серия''.Само че,както Ви каза Svetlio по-напред вече сериите нищо не значат.За да разбереш дали един тв е за теб най-напред се постарай да видиш кой тип тв-ри ти харесва-матрица(va-ips),подсветка(direct led - edge led) и тогава мисли за серии,фирми и.т.н.Ако SAMSUNG-а ти е с va матрица и direct led ще има по-добър контраст и на тъмно е съвсем различно.На мен напр. edge led и ips не ми харесва,а дали емблемата е на SONY,PANASONIC или квато и да е ми евсе тая.Само Loewe няма как да е(edge led),защото в момента май правят само OLED тв-ри.А пък и не вярвам много да се интересуват от Бг пазара(още не са питали за мене).Миналата година имаха още и нещо друго.
https://www.displayspecifications.com/bg/brand/68591d
Другото е,че заради нуждата от поевтиняване такъв диагонал тв вече никой не го брои и слага различни матрици дори от същия модел с по-голям диагонал.А пък за фирмите недейте залита кое се разваля и кое не и кой имал 10 и повече години тв-ри.Имам NEO lcd (=BECO в случая)от 2005,Blaupunct (продадено име на еди си кой) от преди над 5год.,вече ги подарих тук там ,но още си работят.Samsung от 2008 без никакъв дефект и не съм сигурен до Sony 9 серия от тази година кой,кой...Защото черно=0,нали разбирате.че е колкото на OLED.Сега няма да показвам сравнението.Ако Sony се объркат да сложат цена на 1-ва серия(А1)по-ниска от 9-та,няма да е зле
.
Samsung LE40A786 Review
Този пост е редактиран от cable; 02-04-18 в 21:33.