И аз снощи инсталирах версия на Da Player 2.31.Има малки промени в интерфейса. Върви си супер, но аз съм абонат. С никоя версия не съм видял и една рекламка, не разбирам за какво говорите.
И аз снощи инсталирах версия на Da Player 2.31.Има малки промени в интерфейса. Върви си супер, но аз съм абонат. С никоя версия не съм видял и една рекламка, не разбирам за какво говорите.
С версия 2.27 от 21.11.2018г. съм и нямам реклами освен подсещането на 5 мин. за плащане защото не съм абонат.
Изтеглена оттук
https://apkpure.com/da-player-video-...ions%2Fversion
Здравейте, нов съм и нов собственик на Sony KD-49XF8577 на 3 дена .Не мога да инсталирам никакво приложение. Разрешено е за неизвестни източници но пак не може .От флашка също.Сваляне чрез вградения браузър също.От маркета също.От флашка не вижда файловете.Малко помощ без да го ъпдейтвам за сега. Благодаря.
Е ъпдейтни тогава, няма страшно, аз съм отдавна с този ъпдейт който ти виси. Всичко е наред.
Мисля оше малко да се помъча ,ако не ще го ъпдейтвам.Директно да го ъпдейтвам или да го сваля на флашка?Ще пиша когато го направя.
- - - - - - - - - -
Това е версията му.
A Es File Explorer свали ли си от магазина за да инсталираш файловете ?
Той и от маркета не можел да инсталира, иначе колега мъчи го, но да знаеш, че колкото повече време минава, толкова намалява възможността да го върнеш. Аз върнах успешно един в магазина на петия ден, по преценка на управителя е.
Нека първо да го ъпдейтне няма да има проблеми.
Първото нещо след като го включих го ъпдейтнах, когато го купих.
Този пост е редактиран от sony 1; 29-11-18 в 17:13.
Es File Explorer на нея разчитах но не може да се свали.
- - - - - - - - - -
Иначе от флашка филми и музика няма проблем.