Искам да попитам следното нещо.Става въпрос примерно за моделите на Сони от 8ма серия.Та има ли някаква разлика за тези модели за последните 3г да речем.Аз като гледам хар-те не виждам да има такива.
Искам да попитам следното нещо.Става въпрос примерно за моделите на Сони от 8ма серия.Та има ли някаква разлика за тези модели за последните 3г да речем.Аз като гледам хар-те не виждам да има такива.
Здравейте колеги!Искам да попитам дали има вече някакво развитие с HBO GO.Мисля,че ние притежателите на Сони сме много ощетени.
Не само притежателите на Сони, всички ползватели на АндроидТВ сме ощетени. Не зная дали много или малко.
Може би една протестна група във Фейсбук трябва да се създаде. Аз лично редовно се бъзикам под рекламните постове на Philips във Фейсбук, вероятно и Сони имат такава, дерзайте.
Най-сигурно, обаче е да пишете на страницата на HBO(GO). Не вярвам да има голям ефект, защото всички са майстори на измъкването по терлици, но пък знае ли човек...
Хора запътил съм се към KD-49XF85 обаче ми направи впечатление че контраста и яркостта са по-ниски от тези на 55ХЕ8596 , това трябва ли да ме притеснява. Ще се отрази ли на качеството на картината.
free image hosting site
Погледнах и модела 49 XF90 но там пък няма информация.
Едва ли ще видиш съществена разлика в действителност, пък и размера е по-малък.
https://www.whathifi.com/reviews/sony-kd-43xf8505
Здравейте, насочил съм се към покупка на SONY KD-49XF8096. Някой има ли информация дали въпросния модел използва PWM и както и другите модели от 2018 междувпрочем?
Мерси
Предходния модел XE8096 няма PWM (ШИМ), предполагам и този няма да има. За жалост го няма в rtings.com, там подробно описват трептенето. Може да отидеш в някой магазин и да го провериш, като намаляш яркоста на изключени motian ефекти, тъй като те добавят ШИМ за да се избегне визуално бавната реакция на пикселите.
Аз съм с 49XF8505-няма шим.Гледам с камерата на телефона пусната в режим Slow Mo.
Дискусия за AF9
source video:[youtube.com - rtings.com]
Един въпрос за 1000 гроша, да се спестят де .
От родителското тяло имам заръка да намеря хубав (картината на ХЕ8596 им харесва) и голям (49") ТВ. В крайна сметка това което прочетох за 49XF85 нещо не ми вдъхна доверие и окончателно се спрях на 49XF9005
Обаче след това стоя и си мисля че този ТВ ще работи единствено само на Булсат и много рядко някой филм от външен хард, та струва ли си изобщо 4К и толкова пари. Поразгледах какво се предлага за Full HD и попаднах на Sony KDL-50WF660 и останах доста изненадан че е с VA панел и директна LED подсветка
Според вас струва ли си да го мисля като вариант или да се взима скъпият и да ми е мирна главата.
Той няма черно ,защото е с IPS матрица,аз съм с 49XF8505 и черното си му е добре.49 инчовия е единсвения с VA в тази серия(XF85).
We compare the picture quality of the Panasonic FZ952 vs the Sony AF9 (also marketed as the Bravia A9F in the USA), two of the best OLED TVs available to buy in 2018.
Topics compared include near-black handling, colour accuracy, motion, upscaling, gradation, HDR (Dolby Vision & HDR10+), as well as input lag for gaming.
Our review samples are the 65-inch models, namely the Panasonic TX-65FZ952B and the Sony KD-65AF9. The more affordable Panasonic FZ802 OLED delivers similar picture quality to the FZ952, and is mentioned from time to time in this comparison review video.
source video:[youtube.com - hdtvtest.co.uk]