екрана е най-важното!!!
другото се добавя, премахва, ъпдейтва или надгражда, но картината зависи само от панела
екрана е най-важното!!!
другото се добавя, премахва, ъпдейтва или надгражда, но картината зависи само от панела
Затова, че има повече приложения съм съгласен и аз го знам, въпроса е колко от тях биха ми били нужни на мен дори и аз не мога да кажа все още, защото не съм ползвал андроид ТВ, но от това, което чета все повече се отказвам и да ползвам. Винаги е по-добре да има повече, но когато функционалността е ограничена язък, че са повече.
Tрябва и през стената ли да хваща ?
Не не ме разбираш какво искам да кажа, но както и да е.
Мойто работи както трябва.
Други също са доволни.
Е ами и моето работи, просто си е слаб обхвата. Какво толкова се запалвате за думите ми.Това да не ми е първия телевизор, за да нямам база за сръвнение. Ако се върнеш назад ще видиш, че не само аз съм на това мнение.
Колко еднакви поста да напиша на мойто д/у обхвата е супер.
Като не ти харесва телевизора го продай.
Не става от сутрин до вечер да пишеш небивалици.
Проблема ти от сорта д/у не хваща през масата е меко казано смешен.
Този пост е редактиран от sony 1; 25-02-19 в 22:10.
Е ся няма нужда да се заяждаш, казвам нещата каквито са...
Пък и да не казвам, че не обсъждаме твоето дистанционно нали така.
Този пост е редактиран от Nikito82; 25-02-19 в 22:31.
Виж какво си написал че д/у не лови през масата.
Дали в най евтиния модел в случая моя, са сложили по добър обхват ?
Аз те разбирам напълно,но не мога да ти помогна...мисля че в твоя случай,и медицината е безсилна...
ПП
Моето дистанционно лови през маса,лови пред 6 стени,даже от съседния блок лови,а като му сменя батериите с нови от съседния квартал лови,ама само каналите тогава,без звука,за това мисля да пусна нова тема във форума,да ми кажат хората как да реша този проблем....
Този пост е редактиран от iveto; 26-02-19 в 07:54.