На по-старите дистанционни е най-отгоре бутона - май и на сегашните е там.
Аз бутона го виждам, но като го натисна и избера аудио устройства, ми показва списък с моделите, които са съвместими, а моят не е сред тях. Явно не поддържа Bravia Sync.
Това,че не е в списъка,няма никакво значение,моят саундбар,който също не е в списъка,а е Сони,и вече е на 11 години,си работи безгрижно.Според мен проблема е в настройките,или връзките.
- - - - - - - - - -
Що бе Светльо?...за ежедневно ползване,за гледане на новини например и тем подобни,аз си ползвам саундбара,нали не мислиш че ще слушам Ани Салич всяка вечер с многоканален звук?...
Вече за филми и концерти...включвам тежката артилерия...
За вас незнам но аз живея в апартамент и на усилен саундбар повече от 60 ,разбирам кой съсед си е вкъщи. Гледах "Венън" и на всяка реплика на извънземното почваха да тропат....кой по тръби, кой по стени.
Изпратено от моят Mi Note 3 с помощта на Tapatalk
Спечелил си си много нови приятели...боботи ли яко баса?
И аз съм пред дилема дали да купя sony xf9000,. Интересуваме как е и при слушане на музика. Аз не съм някакъв маняк и да слушам пистоянно. Но да кажем 1 в месеца при добро настроение.
Взимай смело
Баса е добър...ако имаш съседи няма може му се насладиш
Ако трябва да избирам между xf9000 и SONY HT-RT4, кое ще е по-добре. Колоните мога да ги сложа отпред, а не отзад.
Здравейте, в момента ползвам на телевизора колони logitech, kоито са свързани с кабел за слушалки. Колоните са една Централна, лява, дясна и буфер. Ако взема саунтбар на Сони за около 200лв(без буфер) дали ще вади по-добър звук от компютърните колони, които са купувани преди 10тина години, но са 120w мощни.
Писах и в другата ти тема. Ето читаво бюджетно решение: https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage