Даване на инфо и даване на инфо не е едно и също
Реално инфо
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post915476
Даване на инфо и даване на инфо не е едно и също
Реално инфо
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post915476
Добре де, знаеш си, че си бос, но продължаваш да даваш тъпи съвети. При мен си е на SMBv3 и си работи коректно. Само подвеждаш хората. Но все пак всеки си има глава на раменете и може да прецени дали да ти чете бисерите и дали изобщо да се мъчи с тях.
Всичко което съм дал работи, дали е фиктивна настройката SMBv.1 в Коди или не, е без значение няма откъде да знам.Който я направи нито ще му помогне нито ще му попречи.
Инфото което даде както и за Hunter Killer....е типично за хора които мотаят и разиграват.
Показа ми за какъв човек става на въпрос.А съм се нагледал на такива и в мен предизвикват единствено съжаление.
Този пост е редактиран от sony 1; 11-02-19 в 17:04.
На Уин 10 от известно време е премахнат SMB 1 протокола. Трябва да се добави ръчно и да се махне опцията да се премахва автоматично ако не се ползва определено време.
Няма никакъв проблем да се подкара SMB1 на Уин 10. Но колко проблеми ми докара, когато го премахнаха тихомълком след един ъпдейт.
За безпроблемна работа в споделена мрежа от устройства с различни Ос, трябва се направят и някои други настройки. Да включите Откриването на мрежа и Споделянето на файлове и принтери. Не е лошо от гледна точка сигурност да изключите Споделянето на публичните папки и да включите Споделянето защитено с парола и да използвате акаунт с парола и ръчно пускане на споделянето на определената папка. И устройствата да са в мрежа с еднакво име разбира се.
Извинявам се ако тези неща са известни на повечето потребители.
Този пост е редактиран от VanDan; 11-02-19 в 17:55.
Здравейте май има нова АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ФЪРМУЕР ДО V6.5830 От 13/02/19 ,но май само датата са променили?
Този пост е редактиран от Ivanososs; 14-02-19 в 06:12.
Това е интересно. За американците май направиха същото. Началото на декември им пуснаха осмицата 6.5830 (ако не греша), после януари им пуснаха друг ъпдейт пак 6.5830.
При положение, че има вече инсталиран 6.5830, дали телевизорът ще разреши инсталация на ъпдейт със същия номер?
Аз ще изчакам още един ъпдейт да излезе, та ако не съм доволен от първия, да мога веднага да сложа следващия, без да се налага да правя два пъти връщане до фабрични.
ехее таман го пуснах от флашка и викам докато тече да видя какво ново надявам се поне проблема с несменянето на канали от време на време ,да е решен при мене
дръпни му щепсела докато не е завършила инсталацията, че после да не се оплакваш от неработещ стоков плеар
Изтеглих го наново ъпдейта с новата дата , но изписва, че версията е актуална при опит за флашване. След това промених 2 цифри във файла за да го излъжа, че е по нова версия и ъпдейта стартира и уж се инсталира, но не виждам никаква промяна.
аз ползвам стерео усилвател с аналогов вход ,тия цифровите простотии 3х1 5х1 не свирят грам