на някой да му се е случвало това?
снимката е с кофти осветление от щорите, но все пак се виждат двойните редове с програмите
рестартирах и вадих от контакта![]()
на някой да му се е случвало това?
снимката е с кофти осветление от щорите, но все пак се виждат двойните редове с програмите
рестартирах и вадих от контакта![]()
Вероятно нещо са бутали от кабеларката и автоматичното обновяване ги е регистрирало така . На мен ми се се случвало да изчезват канали - може би съвпадение на обновяването на списъка от тв с работа по каналите от кабеларката .
Също така в интерес на истината само при Андроид модела на Сони , който имам се е получавало - при никой от другите ми тв съм нямал подобни "фокуси".
На мен ми се е случвало. Оправих го с връщане към фабрични настройки. Преди това си запаметих подредбата на каналите естествено.
Здравейте,
имам следното питане относно настройки на субтитри- от скоро имам 43XF8596 и на ТВ 1000 постоянно ми изчезват субтитрите, трябва всеки път да ги включвам. Не гледам много канали и на други не съм забелязала.
Дали от друго място трябва да направя някакви по - специални настройки2 Благодаря!
На кой оператор си и евентуално с какъв софтуер гледаш
Здравейте, имам някаква настройка на сонито, при филми променя постоянно осветеността и това го няма в youtube. Спрях сензора за осветвност но не се промени. Някой може ли д ами помогне? 43W805C
Динамичен контраст или нещо за черното се спираше.
Казва се:допълнително усилване на контраста и трябва да го излючиш…
Adv.contrast enhancer-off