А някой сложи ли го вече?
Преглед за печат
А някой сложи ли го вече?
Аз съм му изключил автоматичното сваляне:)Да видим кой ще се престраши първи.Много ме вълнува HBO GO дали ще върви...
Аз мисля, че ще върви
- - - - - - - - - -
От снощи на телефона съм с Андроид 9 и върви там.
Ако го е сложил някой, моля нека пише Кодито дали работи
Инсталирах Андроид 8 без проблеми, след това му върнах и заводските настр..:thumbsup:
Инсталирах и Коди от магазина което вече е оригинално 18.0 LEIA HBO GO си работи и то, така че никакви грижи при мен доволен съм.:thumbsup:
Коди 18 Leia има вече DTS и DTS - HD :thumbsup:
Мерси за инфото... значи действаме.
В момента търся актуализация, но за моя тв не ми излиза.
Само в сайта е файла.
Линк?
При мен на 55XF9005 след инсталиране на новата актуализация домашният плеър на ТВ спря да възпроизвежда почти всички файлове които изпробвах с изключение на 2-3 концерта. Така че ВНИМАВАЙТЕ. Върнах фабричните настройки но без резултат. Другите неща мисля че работят нормално, поне за сега не откривам проблеми. ЛОШО:confused:, не че ме бърка ама някак си се чувствам прекаран;). Другото ТВ няма да го види този андроид за сега, поне тази версия ако се оправят нещата в последствие да.
Направих му настройките, инсталирах му приложенията които ползвах и на 7, мога да кажа че при мен всичко си работи и няма проблеми.:thumbsup:
Хубавото е това че тези писаници че нямало да поддържа Коди и др. се оказаха неверни.
vencifcl
https://forum.setcombg.com/images/st...ser-online.png
За стоковия плеар ли имаш предвид че не чете фаиловете?
Да за същият става дума.
Така е поорязали са плеара стабилно, но сме с Андроид ОС има и други , важното е че не са пипали нещо друго.;)
Иначе като визия са го оформили по добре от 7, папките се показват отделно.