аз нямам никакъв проблем с работата на приложенията - то и какви приложения :само съм инсталирал коди и spmc с добавките elentium, като напоследък само ползвам spmc
Преглед за печат
аз нямам никакъв проблем с работата на приложенията - то и какви приложения :само съм инсталирал коди и spmc с добавките elentium, като напоследък само ползвам spmc
Настройки" - "Приложения" - "Google Play магазин" - "Хранилище" - "Деинсталирай актуализацийте",и инсталираш es file explorer.Ако не става инсталирай го от Аптоид хранилище.Ако си със сет бокс и на него е външната памет,може да инсталираш либре елек.Има видео в ютуб.
Нямам проблем с филмите на Kodi. Гледам през Elementum. Ако в Elementum не тръгнат си пускам през Exodus. Не съм си платил абонамент и затова гледам най-вече с резолюция 720Р, което за мен е достатчно защото използвам Exodus много рядко. Най-вече за остарели епизоди на сериали, които през торентите на Elementum нямат достатчно seeders.
За няколко дни видях разликата м/у това да имам абонамент и това да нямам, определено е в полза на платения ;)
Андроид-а като се омаже, Кодито си крашва и безплатно.
Едно е да се омаже андроида и Кодито постоянно да не работи, съвсем друго когато потоците на няколко часа спират и тръгват поради неплащане на услугата, както и останалите филмови приложения.
Много хора се отказват от Коди точно поради причината че Коди ту работи ту не работи, а не знаят че за да работи постоянно трябва да се плаща абонамент.
Е сони 1 ти от 4г го ползваш и сега разбра, че трябва да се плаща...
Къде го ползвам от 4г. ?
Заключението ти е без коментар:punk:
gogogogov
Кои добавки вървят 24/7 защото съм ползвал какви ли не и всички спират едновременно ?
Единствената разлика м/у добавките че някои са вързани към Real Debrid другите не.
Вързани са от два три месеца.Да ли всички спират не знам.Няма как да ги ползвам постоянно.Сега гледам с гаиа.Когато се обновява спира.Плащането е личен избор,но самото коди е безплатно приложение.Така които не знае си мисли,че за коди се плаща.Плащам за тв и тя по някога спира.Интернета и той спира.
Друго имах в предвид колега. Сони 1 до вчера благославяше коди, колегата елена му даде алтернатива и сега коди не става. После един друг колега го светна как да си подкара домашната мрежа на уин 10, той пак неблагодарен почна да се заяжда. Аз имам някакъв проблем пак се заяжда. За субтитрите архивирани с висока версия уинрар, даде някакво пошло обяснение, което не беше от полза за никого,Но нищо рових и дадох точното, ама каза не знам при мене стана. За Коди когато инсталирвах добавки ми помогна с линкове към добавки, но не тръгваше,каза ем няма какво да направиш, но аз се разрових и написах как става, за да тръгне, а имено да се зададв папка в паметта на тв в настройката download patch на elementum. Така че не чакай от него да клекне и да каже благодаря. Той обича да се изтъква.
Сега до вчера хвалихме коди, всичко му е супер, най - доброто. Ползваме го толкова години и изведнъж плати и коди стана бъгъво ко не плащаш. Еми Сони1 и другите имат мозък, благодари понякога когато хората ти помагат по един или друг начин. Щото в избор на тв някой кат пита не ги пишеш тия неща, ами хвалиш коди, че е безплатно, а сега обърна палачинката. Ама щом човек може да хвали Андроид 7 с бързината си и т. Н. Ми е ясно кви са ти критериите.
Той пак за думата се хваща. Ей голям си, много си голям. Ако знанията ти бяха толкова, колкото егото ти цена нямаше да имаш.
- - - - - - - - - -
На нещо където не можеш да си го позволиш ;)
- - - - - - - - - -
Аму кво да правя, трябвале да ти пиша по 200съобщения, за да разбереш, че елементум не тръгва по този начин, не да ми обясняваш как св инсталира добавка с един клик. И до като ти пишех, те имях за разбирач. Ама като гледам как се ядеш с всеки, който знае и може и ти казва истината си ми ясен.
Nikito82
https://forum.setcombg.com/images/st...ser-online.png
Не пия нито взимам наркотици, но на някой много им личи.;)