Тази analiti е за wifi a за лан програма знаеш ли!?
Тази analiti е за wifi a за лан програма знаеш ли!?
Down86 Up 53 и пише че става даже за 8к .А в Youtube 4k на 60 Fps сече!!
Моят интернет е 50мбпс.Измерен с аналити показва 70-80,със спийд тест 46-49,на маг устройството показва 46-47.Филм който е 30гб и нагоре насича при тези замервания на коди и всички дестина плеара които съм инсталирал.20гб не ми насича,с лан кабел съм.Гигапорт на бокса.
От къде го "пускаш" този филм. Пишеш, че не е от компютър. Директно от някой сайт ли. Ако е така, не е от значение само скоростта на личния Интернет, а и възможностите на сайта за изходяща скорост. Ако е от торент там може да варира във всякакви диапазони в зависимост от броя сийдъри и техните възможности. Отделно, че може и да ви се спира принудително "гледането", защото идеята на торентите е съвсем различна от това някой да гледа на ТВ в реално време.
Гледам от Тв Sony 49XG 8396
Директно от Коди! Днес инсталирах и Debug log файла за грешки, но нищо не намирам като грешка .Др човек ми каза , че по шотовете се вижда че Коди ползва 2мб.Това е била реалната скорост и нямало как да се гледа филм с около 20гб и нагоре
- - - - - - - - - -
Немога да кача снимки да ви покажа
Може ли някой да ми даде ад он линк за Quisar за Тв че този не става http://kodil.co/ repo не става ! Пробвах два пъти .
Този пост е редактиран от www543; 14-12-19 в 15:45.
Здравейте! При вас Замунда обновява ли списъка със последно добавени торенти/филми!При мен от седмица и нагоре си стоят едни и същи торенти.Пробвах със обновяване и от други източници кото Kodi.bg,Bg ad-ons.В момента съм със на Martin ад-она!
При мене даже и не показва всички филми дори като ги търся по име. И зелката се скапа там пък на търсене директно грешка дава от 2-3 седмици
Какъв е този плъгин за квазар? Защо не ползваш elementum?
Sent from my HUAWEI CAN-L11 using Tapatalk