Като влезеш в Гугъл плей --> най-горе в дясно, цъкаш върху снимката на профила --> настройки --> автоматично актуализиране на приложенията...
Като влезеш в Гугъл плей --> най-горе в дясно, цъкаш върху снимката на профила --> настройки --> автоматично актуализиране на приложенията...
Аз дори като пускам нов андроидбокс или преинсталиран, първо спирам ъпдейтите от гугъл плей, после пускам интернет и се логвам и настройвам. Понеже и без да се логнеш в Гугъл плей, нещата се обновяват (наличните) те някой се обновяват и като си спрял ъпдейта, но от това няма отърване.
Трябва да напиша нещо.
Коди е най-добрия плеър за локалната/самба мрежа.
Този пост е редактиран от dudi4ek; 01-03-21 в 02:43.
Опитвам се да инсталирам добавки от repository.mar33 не става сървъра май е угаснал.
коди 18.9 ?
п.с.
май всичко е ъпдейтнато за коди 19.0
Този пост е редактиран от tibuzdrev; 04-03-21 в 20:38.
Работи си с новите версии пренаписани за 19.0.
Това е единствения начин да вържете p40 pro със Сони 2020.Е има и друг ,но трябва да имате гугъл на Хуя си.
Здравейте,
Последно време поради някаква причина търсачката в Замунда постоянно дава НУЛА резултати.
Мислех, че се е бъгнала, но като дам старо търсене само при някои излизат все още резултати, но за всички нови е тотал греда.
Някакъв съвет?
ПП. С repository.mar33 съм.
Добавките всичките са обновени - проверено.
Интересното е, че голямо ръчкане в настройки на CoreElec инстарилан на андроид бокс и не съм убеден в настоящата версия на КОДИ. Никъде ясно не намерих написано коя е настоящата версия, освен 6-ят ред тук:
Като, че ли още съм на версия 18.9, а не на 19 ако въобще това е от значение .
Факт е, че 90 % от търсенето не работи като преди и то само за Замунда.
Дай повече насоки кои настройки да снимам?
Този пост е редактиран от JKanchev; 14-02-22 в 12:51.
Виж в настройките на замунда, да не е сложено бгаудио и/или бг субтитри. Ако са отметнати търси САМО с бг аудио и/или бг субтитри, другите не ги покзва. Какъв е бокса? Стария coreelec ng билда е най-хубав, всички нови пробвах и се върнах на него, въпреки, че вифито на бокса не бачка на него (ползеам само лан-а на 1000 мегабита, та вифито ми е през оная)
Сега ще ти дам линк за него, но кажи с какъв бокс си.
Edit:
Ти си със стария 9.2.8 но не ng версията, т.е. коди е 18 версия, което е по-добре.
Това е ng версията (с новото ядро, което е в 19 версия) при мен на 905W и на X3 дава по-добри цветове от староти ядро, а може да се инсталира на бокса заедно с андроида, става дуал буут, без сд карта работи, НО зависи какъв бокс имаш.
Този пост е редактиран от tolostoi; 14-02-22 в 15:15.
Пфуу - излезе прав колега, за което благодаря.
Хлапетата ръчкали по настройките - субтитрите и аудиото бяха включени в настройки. Сега всичко е Ок - търсенето работи.
Иначе настоящият бокс е ТТ BOX Х96 данните:
Model: X96
1. Amlogic S905x Smart TV Box
2. Amlogic S905x Quad-Core ARM Cortex-A53 up to 2GHz
3. Penta-Core Mali-450 Up to 750Mhz+
4. 8GB NAND FLASH
5. 1GB DDR3
6. Android 6.0.1 Marshmallow OS
7. VP9/H.265 up to 4Kx2K@60fps
8. Support IEEE802.11 b/g/n Bluetooth 4.1EDR
9. 2 High Speed USB 2.0, Support U DISK And USB HDD
10. Ethernet:1000M, Standard RJ-45 (optional IEEE 802.3 10/100/1000 Gigabit)
Слабичък, но пък до този момент върши работа основно за гледане на филм с високо-качествено аудио - за това основно го ползвам.
Приемам и други идеи.
Благодаря още веднъж!!!
Със същия device tree пробвай ng билда, става за този процесор, ако всичко бачка, остани с него.
В коя посока е по добър NG-то?
Дай линк към него по възможност и инструкции.