https://github.com/CoreELEC/CoreELEC...Generic.img.gz
Инструкцията е същата, печеш на флашка/сд карта, слагаш си твоя device tree, сега ще потърся.
gxl_p212_1g
Трябва да сложиш.
https://github.com/CoreELEC/CoreELEC...Generic.img.gz
Инструкцията е същата, печеш на флашка/сд карта, слагаш си твоя device tree, сега ще потърся.
gxl_p212_1g
Трябва да сложиш.
На мен ng билда ми харесва повече, защото цветовете са по-добри (това си е субективно, но разлика има) също, по спомен има в настройките още няколко пункта за хдр и/или за превклчване на режимите за 4 к филми (малко наизуст говоря, но имаше допълнителни настройки) Плейбека е перфектен, няма микрофрийзове, но това си беше ок и на другите (за разлика от 19-ката, където все нещо насичаше и самосиндикално видеото спира, дали от торент или по мрежа гледаш нещо, идва момент и нещо се преебава). Отделно както вече писах, има скрипт, с който може да се инсталира на бокса, заедно с андроида (пак по ссх се логваш и изпълняваш). Версиите със старото ядро са с друг буутлоудър и можеха да се инсталират, но трият андроида.
Здравейте, използвам KODI през НАС за гледане на съдържание на телевизор с андроид тв но задължително иска да има мрежа. Възможно ли е да работи нормално в офлайн режим? Благодаря
Във вътрешната мрежа е свързан но задължително за да се използва Коди иска достъп до интернет.
Кое не е вярно има рутер в които е свързан наса и телевизора когато има включен нет всичко е ок , но когато е спрян Коди не иска да се пусне на телевизора. Задължително иска нет за това питам има ли настройка Коди при която да работи без да минава през интернет.
а ти как спираш нета - като изключиш рутера от контакта?
и какво гледаш с Коди - IP телевизия или онлайн торенти? За тях ти трябва интернет
и аз мисля, че дори мрежа не е необходима за да ползваш Коди за плейване от усб диск
Не при проблеми на оператора не изключвам рутера от контакта. И се гледа съдържание което е записано на НАС не онлайн.
Коди като софтуер, не изисква връзка към интернет, за да се стартира. Можеш спокойно да гледаш съдържание, което е достъпно локално (закачено директно към самото устройство, на което е инсталирано Коди) или към устройство от локалната мрежа, което не зависи от интернет връзката. При теб се случва нещо с локалната мрежа "при проблеми с оператора" и съответно страда достъпа до НАС-а. Отваря ли ти се Коди чисто като софтуер. Без да пускаш нищо от НАС-а. Просто на началното меню.
Този пост е редактиран от VanDan; 09-09-22 в 13:01.
Благодаря за отговора не не зарежда началния екран на Коди. Но след ресет на андроида и нова инсталация на Коди се получи .
Има ли такова чудо, безплатни български телевизии на Коди приложение, на телевизора (google tv)
А кое друго?
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk