Този пост е редактиран от sony 1; 17-02-19 в 15:48.
На мене не ми позволява да избера тв , за да инсталира WINRAR. Показва, че не е съвместимо с устройството
Изтегли си го оттук
https://m.apkpure.com/store/apps/det...&utm_source=qr
Sony 1 в настройките на добавката, аз зададох да се разархивира с winrar, а ти? Път към разархиваторът трябва ли да се задава?
- - - - - - - - - -
Дайте име на филм на който не е отварял суб да пробвам стана ли или не.
https://i.imgur.com/p1bwn3J.jpg
Аз имам един друг въпрос, как може да се опрсви това, да се вижда цялото име на филма, включително и релийза?
Този пост е редактиран от Nikito82; 17-02-19 в 16:48.
Колеги аз съвсем случайно влезнах в настройките на добавката subsunacs-subsab и промених archiver method на UNACSFILES и в момента сваля всичко наред дори не съм качвал winrar. Тествах на 3 филма на които преди това неможах да свалям и всичко е ок засега. Ако се прецака нещо ще го мъча по другия начин.
С унаксфайлс звучи най-лесно, не съм пронвал още. На LibreElec (community) 8.2.3.1 за Amlogic S905 е моя,се индталира от репото libreelec add-ons добавката system tools. Тя ъпдейтва и unrar. След което от настеойките на унакс, се задава linux rar и път до изпълнимия файл, който е в ...
/storage/.kodi/addons/virtual.system-tools/bin/unrar
Този пост е редактиран от Nikito82; 17-02-19 в 17:41.
Не, то си е операционна система, или андроид или него или ... там каквото решиш да инсталираш.
Добър вариант е на колегата ZeroColdX, пуснах няколко филма и отвори повечето субтитри.
Настр. на RAR: отваря се RAR, слага се човка на папка Movies(избрах си тази папка) след това се кликва върху папките с стрелката нагоре(горе в десния ъгъл), отваря се меню в което трябва да е името на папката /storage/emulated/0/Movies клика се върху ОК, затваря се приложението, отваря се Коди избира се филм, субтитрито, отваря се RAR, слага се човка на фаила на субтитрито клика се върху папките с стрелката нагоре(горе в десния ъгъл) отваря се меню, клика се върху Папка за файлове вътре се избира /storage/emulated/0/Movies клика се ОК, натиска се бутона на д/у Back докато се върне на менюто за субтитрите в Коди, влиза се в Преглед за субтитри > Външна памет намира се папка Movies и вътре е готовото субтитри на филма, клика се върху него и филма тръгва със субтитрито.
Но не клонирам приложението нещо се бъгва.
Този пост е редактиран от sony 1; 17-02-19 в 22:30.
А в настройките на добавката на кое даваш? Уин, линукс или...
Смъртоносни Машини (2018г.)
И двете му субтитрита не могат да се свалят нормално.