Оки, не става при мен и това е
Здравейте!Благодаря много за помощта да си инсталирам Елементум,но имам един проблем.Гледам нещо от даден тракер и излизам от Коди ,но най-вероятно не съм го спрял да тегли и да изтрие файловете.При следващо стартиране на Коди ,Елементум стартира отново да тегли това,което съм гледал.Как да спра тегленето или как да го отворя ?
Не го ползвам Елементум отдавна но доколкото си спомням се влизаше в Torrents папка в началното меню задържаш ОК бутона върху торента и го триеш.
Ето това е начина да тръгне рар да разархивира субтитри. Цитирам Мартин
Аз направих следното за Андроид у-ва:
1. Инсталирах си RAR приложението за Андроид.
2. Направих си папка Subtitles в паметта.
3. Настроих приложението да разархивира по подразбиране в тази папка, като в нея създава папка със субтитрите. Така за всеки филм ще ми стоят субтитрите в отделна папка, а не смесени. За целта трябва опцията под тази, където посочвате пътя за разархивиране, да я направите на Always. Подробни стъпки:
а) отваряте настройките на RAR приложението:
б)*избирате Paths:
в)*избирате*пътя:
г) след това избирате*опцията под тази за*пътя:
д) и там избирате Always:
4. В Коди -> Настойки -> Плейър -> Език -> Място за съхраняване на субтитрите - избрах направената папка Subtitles.
5. Инсталирам добавката subsubacs-subsab - модифицираната от ByJohnie добавка.
6. В настройките на добавката отбелязвам на Archiver method - Android(Rarlab) - по този начин задавам на добавката да използва външното приложение за разархивиране RAR, което инсталирах преди това.
7. Когато пусна филм, при който не успява старата добавка да зареди субтитрите, пускам през новата,*само давам*да разархивира и натискам*ОК. Нищо не маркирам*и нищо друго не правя. Тя ми разархивира в направената папка и после от самия филм отивам, за*Коди 17.6 ->*Настройки -> Аудио и субтитри настройки -> Преглед за субтитри*, за*Коди 18 ->*Иконката за субтитри -> Browse for subtitles...*- от тук се отваря папката, която съм задал за папка за субтитри, т.е. папката, в която съм указал да се разархивират субтитрите. И от тук си зареждам свалените чрез новата добавка субтитри.
На мен на тв. ми изписва това "expected string or buffer"
Виж после на тв. като се прибереш
Този пост е редактиран от Nikito82; 21-02-19 в 15:24.
При мен неще, показва си expected string or buffer и това е.
Миналата година и на Андроид 7 пак бях питал за решение на тоя проблем но явно за сега няма.
Между другото минах на Kodi 17.6 Krypton при мен върви прекрасно.
18.1 а и по нова версия са пуснали, забива доста при мен.
Този пост е редактиран от sony 1; 21-02-19 в 23:34.
Използвам от доста време тази версия на Spmc и съм най- доволен - няма забиване, работи по- леко. И като натисна бутона BACK при възпроизвеждане, възпроизвеждането спира, а не като при КОДИ да продължава и да се налага допълнително да го спирам.
http://download.semperpax.com/spmc/a...rmeabi-v7a.apk
Сега забелязах нещо което не ми харесва. Вкл съм опцията да пусне автоматично следващото видео, но не го прави. Идеи?
- - - - - - - - - -
Говоря за версията на eleena