Този пост е редактиран от Julius Caesar; 14-05-19 в 21:40.
И на мен на норвежкия са ми нула. Но той е със занижени параметри.
Сериозно питах,ама вече разбрах че Андроида ограничава.Същите клипове вървят на лаптопа (1366/768) на 8К.
Как екран с определена резолюция ще възпроизведе съдържание с по-голяма резолюция. Не знам какво разбираш под "върви с 8к", но реално си "върви" най-много с резолюцията на екрана.
Ами имам предвид това че в настройките на Ютюб мога да си избера и 4К и 8К (макс).При андроид не можеш.Иначе тръгва оригинално на 1080р.Като избера по-високите резолюции видео картите малко не смогват и насича картината.Ама лаптопа не е нов.
Аз пак да напомня - темата е за актуализация на firmware. Надявам се, че няма да ми се разсърдите. Всеки път като видя ново мнение си мисля, че е свързано с актуализацията, а се оказва, че си изгубвам времето.
Актуализацията на Орео е отново пусната.
В момента я свалям не съм инсталирал още .
В Щатите от няколко седмици е налична и отзивите са добри .
https://www.sony.bg/electronics/supp...icles/00206881
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ъпдейтвам моя в момента.
Аз я сложих, за сега е оки
Върна ли го до фабрични настройки? Аз моя, да.
Не не съм го връщал, аз бях сложил преди това този, който спряха да разпространяват, ако се наложи ще върна. Едно единствено нещо не харесвам, много тегаво се усилва бара от подписа ми, много бавно, така както преди се усилва ше тв с андроид 7.
Да но да се е оправил и проблема с връщане на последно гледан канал. Че имах ядове преди това, сменяше произволен.
При мен го няма ОТА за сега,ще чакам.
Инсталирах. Не съм връщал фабрични настройки и засега нямам намерение да ги връщам. Проблема с аудиото през ARC наистина е отстранен. Отстранен е и проблема със звука (DTS) при пускане на филми от флашка през фабричния виедео плеър. Нямам оплаквания към момента.