Аз с usb го инстялирах
Аз с usb го инстялирах
Нямам проблеми с бара...сигурно няма да ъпдейтвам.
Нещо странно забелязах. Изтеглих 2 филма във Full HD с DTS звук на флашка 16GB Philips. Всичко върви прекрасно до към 45-тата минута после започва насичане, след това филма и звука замръзват, но субтитрите и времето продължават да вървят. За да се оправи всичко трябва да превъртя филма с около 20-30 мин. напред. Надявам се да съм имал лош късмет и да съм изтеглил филми, които са били проблемни. Ако още някой има подобен проблем нека пише за да мога да отправя проблема към Sony за да могат при следващата актуализация да отстранят проблема.
Oтрязаха плеара още като излезе Oreo v6.5830.
Съмнявам се някой да ти обърне внимание.
Слагай друг плеар,
Първите няколко версии на софта, наистина оправят някои бъгове.Да но, след това "оправят" пътя на новите модели.Гарантирано от капитализма, и Фащ и нейните колонии.
sony 1, пробвах с VLC и MX Player. С тях даже е по-зле на същите местата, където ми прави проблем.
Rumb@ta, Не съм връщал фабрични настройки. Не ми се занимава с kodi и настройването му защото засега ми върви страхотно.
Мисля да си купя нова флаш памет, която да е по-голяма и 3.0. Четох, че това не е от голямо значение, но все пак ще пробвам. Надявам се също проблема да е от филмите защото ми прави същите проблеми и на други приложения за възпроизвеждане на филми.
Пробвай с друг филм на флашката и си го пусни през Коди щом имаш.
Ако пак има същите проблеми връщай фабрични колкото и да не ти се иска, или пробвай с нова флашка или и двете.
А то си имало цяла тема за .....
Доволен за сега
Гледам че моя(55XF9005) е с ъпдейт от август 2018. Има ли смисъл да обновявам щом всичко си работи?
Този пост е редактиран от Martin_vn; 18-06-19 в 14:44.
Ако смяташ че ТВ си работи нормално и използваш вграденият плеър да зяпаш квот си искаш с него, хич не ти трябва тази актуализация.
Всичко си работи нормално но не съм гледал на вградения плеър, сложил съм коди и на него. Ще го пробвам и него да видя как седят нещата. Благодаря.
Има нов Ъпдейт.
https://www.sony.bg/electronics/supp...loads/00016211