И на мен 55xh95 ми по харесва от 55X81J, а 55xh90 малко по добър от 55X81J.
Разгледай предложените от нас модели и ако някои ти харесва повече от другия и имаш парична възможност го взимай. Ако не намираш разлика взимай 55X81J и икономисаните пари ги вложи в друго.
на моята смарт приставка H96Max с Андроид 9 TV единствено оградените 2 тръгнаха
п.с. може би трябва да се направи отделна тема за такива "ъпгрейдващи" аксесоари
Този пост е редактиран от apmil4ev; 10-08-21 в 22:05.
Тази вечер ходихме да купува ме телевизора,избрах да бъде този Xr 92J.Предния ден при огледа бяхме говорили и казаха че могат да направят отстъпка от цената ако мислим да купи и друга техника.Служителя спомена някъде към 150-180лв може да се направи отстъпка,ОК няма проблем.Телевизора струва 2299 лв (бил в промоция)плюс други прибори които избрахме става някъде към 3000-3100 лв,но тази вечер тези шушумиги се отметнаха и казаха отстъпка можем да направим само 20лв,тогава се отказах и аз казах няма да купувам.Не 150 а сто лева да бяха намалили пак щях да съм съгласен,не съм заради парите а това че уговорката беше съвсем друга.Сега ще умувам откъде другаде мога да поръчам.
В кой магазин се случва това и за колко голям ТВ говориш.
https://www.emag.bg/televizor-sony-5...ref=fam#138-cm
При румънците е 2150лв - вземаш и ако не си доволен връщаш
Питай в Сони център , Зора. Все някъде ще ти направят отстъпка
Купува се в момента, в който са ти казали за отстъпката.
Иначе става като в твоя случай - "ама не сте разбрали, ние сме имали друго предвид" и от този сорт.
Тия отстъпки обикновено вървят с връщан или мострен тв. Закъснял си и са го продали тоя за който сте говорили
При мен няма как да мине този номер с върната бройка,ще видя какво ще измислят след като изтече промоцията каква цена ще му сложат.
Някой да има Сървиз мануал за XF8096 серията? По-конкретно ми трябва схема на LED DRIVER 1-981-457-14/173638814. Благодаря предварително.