Това сигурно е софтуерен проблем. Отиди изтрий ъпдейтите на youtube проложението и пробвай пак. Може да се оправи при следващите ъпдейти ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Преглед за печат
При мен от последния ъпдейт(на Сони) преди няколко месеца също се прецака търсенето в Ютюб.Като избера гласово търсене,иконката на микрофона пулсира непрекъснато и няма звуков сигнал за край.Също забелязах че е позабравил славянските езици.Ако търся на английски или български е ок,но на други езици се обърква и ми дава грешни резултати.
Sony KD-55X85J review
https://geex.x-kom.pl/recenzje/test-...a-sony-55x85j/
Прибирам се преди малко у дома и телевизорът се пуснал сам и ми вървят сериите на флашката от снощи в mx player. Някой да каже защо се случва това? Бяха минали 2 серии, значи се е пуснал преди 2 часа някъде, аз сутринта излезнах в 8... И преди се е случвало да го пусна от разстояние като си отворя тубата на телефона и по някъв начин се е пускал тв, при положение че съм на километри от дома и не съм вързан за домашната мрежа... Има ли някаква опция която трябва да се изключи. Айде тубата ок, разкачих си телевизора, ама днес ни в клин ни в ръкав се пуснал сам и ми върви сериалът, който си гледам за лека нощ. За XH95 иде реч.
Sent from my Samsung Note10+ using Tapatalk
Ако си оставил последно mx player активен, някой може да е кастнал към телевизора ти погрешка, после е спрял и телевизора е превключил към последнто активно приложение. Може да си пробваш сценарият сам. Аз виждам телевизора на съседа..
Добре, че преди време премахнаха вградените камери в ТВ.
Иначе можеше да виждаш всичко при комшиите и те у вас. Направо Big brother.
Не , че и сега през телефоните не е възможно, де.
Спри ви фи на телевизора
Изпратено от моят STK-LX1 с помощта на Tapatalk
Да бе тока,това да не е Hisense,или некаква подобна тояга...
Моят телевизор не се включва автоматично при идване на тока. Дори и да се включи, ще зареди начален екран. Това е при андр. 9.
Но видях, че като приспя телевизора и после го включа, се опитва да зареди последното приложение, при мен е Emby .. и зависва редовно.
Е аз с wifi съм вързан. Кабел нямам до него... Рутерът ми е в другата стая. Няма как да знам спирал ли е тока. Гледах видео дето казват да спра bravia sync пък да видим. Само махнах отметката от авто включване на тв. Оставил съм настройка като пусна телевизора с него да тръгва и ресийвърът и обратно.
https://youtu.be/AL76M6ID_b4Прикачен файл 38049
В сервизното меню на този рутер нямали ли "log file" по който да се ориентираш кога последно рутерът се е рестартирал?
От 9 дена работи нон стоп. Помня, че тогава го рестартирах... Токът не е спирал.
На мнение съм, че това автоматично стартиране няма да е свързано с отпадане на напражението (за да го провериш и елиминираш категорично, може да симулираш спиране на тока като изключиш АП-то за токовият кръг на стаята в която се намира телевизорът и след това да го включиш). Това включване е свързано изцяло и само с някоя настройка в самият телевизор - запис на предаване или нещо подобно. Дори да ти е синхронизиран телефона към телевизорът, при положение че си далеч от домашната wifi мрежа и използваш 4G/5G, няма как да споделиш видео съдържание към тв-то, че да го събудиш. Също така (когато телевизорът ти е изключен) няма как твой съсед да установи връзка към твоя телевизор - у-то тогава няма как да бъде видимо. Дори когато у-то ти е видимо, за установяване на каквато и да е безжична връзка, трябва потвърждение чрез код който се генерира на телевизора. Това са малко измислици някой да те шпионира през телевизор, камера и тн. по толкова елементарен и лесен начин.