Щото понякога не е спазен някой протокол и бачкат само със "собствени" у-ва.
Навремето имах подобни дертове с едни тв на ЛГ дето се разбираха само с техни ДВД и блу рей плеъри и управлението с ПС3 не работеше, така че явно имат традиции в тая област![]()
Щото понякога не е спазен някой протокол и бачкат само със "собствени" у-ва.
Навремето имах подобни дертове с едни тв на ЛГ дето се разбираха само с техни ДВД и блу рей плеъри и управлението с ПС3 не работеше, така че явно имат традиции в тая област![]()
Никога повече няма си взема LG техника :Д
Ама харабия защо изчезнаха 5.1/7.1 системите old schoool със сателити и големи високи колони етц.....
Ся и да искам няма как да "сложа" саундбар баш пред телевизора защото ще закрива екрана, а зад него да го сложа пак не е хава.....:ДДД
Защо да закрива? Има два начина за монтиране на крачетата, като при вторият телевизора е повдигнат достатъчно за да се сложи саундбар. Визирам 55а83j
В документацията пише, че става …дори и за 75 инчовият модел.
https://www.sony.com/electronics/sup.../50263461M.pdf
Това съм го пропуснал, но така или иначе в сегашното положение е по-стилно.
Ще го мисля може и заради едното дистанционно да не наливам засега пари, че въпреки че е стара системата LG HX806PE засега вади приличен за помещението звук.
Иначе тръгна ли да махам стойките в сегашното им положение рискувам да счупя телевизора....:Д
Аз бях ужасен от "легналото" положение на телевизора. Добре, че прочетох документацията първо и видях, че може да се вдигне. Иначе сигурно нямаше да го взема :D Тези крачета ми изглеждат все едно правени от винкел в кварталният сервиз.
в инструкцията схематично с картинка са показани нещата. лесно се справих . крачетата действително са леко недодялани. но пък след монтажа стоят стабилно
На мен пък ми харесват така, не знам хора разни и вкусове също.![]()
Едно единствено нещо ме дразни в този телевизор. Ако гледаш ТВ през ХДМИ1 примерно и пуснеш конзолата (ПС5), автоматично превключва на порта на който е свързана конзолата (което е супер). Но ако изгасиш конзолата, не се връща на предният порт на който е бил телевизора. На старият ми телевизор (55XE9005) това си работи без проблем, тук не намирам опция да го накарам да го прави.
Този пост е редактиран от stenly; 22-06-22 в 15:47.
ТВ бокса ми е вързан на ХДМИ1 и не се връща автоматично на него. Всъщност има само една опция, при включване на телевизора какво да пуска, последното работещо приложение/вход или Хоумс на ГуугълТВ… не е страшно но като знам, че дъртият ми телевизор(2017) го прави без проблеми и ме е яд.
С това трябваше на почнеш - тия "тв боксове" редовно шашкат "умните" тв (и не само тях) и от време на врем се налага изключване от контакта , за да почне да работи блокиралата функция.
Пробвай да изключиш тв за 5-10мин. и след това виж дали работи превключването без свързан "бокс" - подозирам, че магически няма да има проблем
Имам 2015 и 2021 Андроид Сони-та и двете нямат проблем след изключването на ПС3/4/5 да се върнат автоматично на тв канал..., но нямам свързани IPTV боксове на тях![]()
Вчера като грешен дявол сменях 3 HDMI кабела, предввид че плеъра не се издърпва от секцията, кабелите съм ги градил и трудно се поставят... та как да е - за протокола без значени какъв кабел Simplink йок working. :D
Anyway освен hardcore receiver + bookshelves друга свястна алтернатива не виждам с тези измислени саундбарове за луди пари
Поздрави!
- - - - - - - - - -
Благодаря много!
Днес се престраших и смених позицията, определено в повдигнато положение, телевизора е по-добре!![]()
![]()