Те със сигурност много скоро ще отидат м-у Philips и Sony. Даже си представям, че ще има модели, които ще са по-скъпи и от тях Не знам обаче кой ще им ги купува
Те със сигурност много скоро ще отидат м-у Philips и Sony. Даже си представям, че ще има модели, които ще са по-скъпи и от тях Не знам обаче кой ще им ги купува
Има ли проблем ако ъпдейтна телевизора с usb кабел ,а не директно флашката в порта?
Ако сте доволни от работата, по-добро не го барайте, после да не си хапете..............
По добре използвай обновлението OTA (over the air) през wifi.
Ако, все пак решиш да го обновяваш офлайн с допълнителен удължаващ USB.кабел може да не стигне "захранването" на флашката.
Затова е "забоди" директно на USB-то на ТВ.
Този също е OTA предпоследната версия V601.Чакам доста време да получа ъпдейт на P735 но нищо не получавам.Вече има излезли 3 нови ъпдейта ,а при мен нищо.За това си го дръпнах и ще го инсталирам.Питах за кабел тъй като доста трудно стигам usb-то.
Имам и усещане за големи надценки от родните вериги, разпространители и подобни.
Пример за извън темата:
Наскоро за детски подарък купихме от Али глобална версия Redmi note 13 pro plus 12/512. Хванахме някакъв техен фестивал с доста купони и намаления. Цената беше към 510 лв с доставката от склад в Германия. Пристигна за 5 работни дни с DHL и Спиди до врата.
За същото, гаражните магазини искаха 730 лв, докато официалните вносители на марката само 900 лв. https://mi-bulgaria.com/buy/redmi-note-13-pro-5g-2/ Егати надценката!
Хиляда лева за редми е огромна цена. За тези пари започват телефоните със Snap 8 Gen 3 процерите в оригинална китайска опаковка.
Aко и с телевизорите ще товарят така бюджените, да си ги гледат . Балами няма.
П.П. Сега гледам пак има купони за цена 630 лв. Браво на Али! Трябва да пуснат и телевизори в продажба
Този пост е редактиран от brotzki; 17-04-24 в 16:20.
Същият телефон mi.com/uk го продават за 399 паунда, a amazon.de - 450 euro. Не виждам проблем с цената му в ЕС.
С много неща е така. И докато има балами и мързели ще продължава да бъде така. Имам не малко приятели, които са готови да дадат повече пари за дадена стока или услуга единствено от мързел. Пресен пример - на мой близък миналата седмица му сгъна телефона (Samsung в гаранция) и беше готов да отиде в най-близкия no name сервиз и да си плати, само и само "да не се занимава". Понеже ми е много добър приятел, го хваха за ушите и го заведох до официалния сервиз на Samsung, където му смениха платка за нула лева и телефона му беше върнат за под час (това в събота). Аз съм казал неведнъж, ако можех, и храната щях да си я поръчвам отвън. Родните търгаши заслужават само и единствено тотален бойкот, докато не си преосмислят поведението. Естествено има и читави хора, но са единици на фона на мошениците. Виждаме и цените в румънския емаг, както и тези за нас Темата е дълга.
Този пост е редактиран от CubanLinx; 17-04-24 в 19:49.
T-серията по-нискък клас ли е от P?
Пуснали са я вече в ТП. TCL 43T7B 4K Ultra HD QLED SMART TV, GOOGLE TV, 43.0 ")
Този пост е редактиран от Gena_bs; 19-04-24 в 09:29.
По-вероятно е към С серията, версия за амазонките.
Целта е съвсем да се объркат потребителите
TCL presents the new line up of TVs exclusively for Amazon: QD-Mini LED, QLED and 4K (techgameworld.com)
Ама това за Европейския пазар ли ? Защото тези имена много преличат на модели от САЩ. Иначе QM8B e 1:1 с C805/C755
- - - - - - - - - -
Явно е за Европа, защото има досатвка до България :
https://www.amazon.co.uk/TCL-50-inch.../dp/B0CH8N3DG7 , да объркващи имена, но може би защото са екслузивни за Амазон ли..
За Булгаристан е, да!
Дал съм линк към Технополис още при задаването на въпроса.
Нямам идея каква OS е реално. В описанието пише: Google TV.
Днеска се сдобих с един 65" С805. Пуснали са ги двеста лева надолу, което не е зле. За сега го разучавам все още. Не съм специалист, игри не играя, чета тук мнения, бавни били, забивали и още не знам си какво. Напротив даже много добре си изпълнява командите. Накъде по бързо, то трябва да си някой факир?