от колко метра се гледа тоя 85 .. като цяло няма как да очакваш да показва добре 1080р особено кабеларка на 85"
Гледам в еМаг моделите Q6C и Q7C са с около 200лв по-евтини от аналозите им C7K и C6K. Дали има реална причина в смисъл - различни хардуер и софтуер или е маркетинг. Няколко страници назад прочетох, че Q6C е за онлайн продажби и RAM/ROM е 2/16гб, за разлика от C6K, където е 3/32. От друга страна изкуствения интелект ме уверява, че Q6C е с 3/32. Някой с повече инфо по въпроса?
Но са от външни (в случая румънски) фирмички и трябва да е се има едно наум с такива. Бих изчакал да ги предложат баш от нашия Емаг. 55C6K в момента е 832 лв като по някое време го бяха намалили на 750.
Този пост е редактиран от brotzki; 28-11-25 в 11:04.
Смееш се ти, но не е като да не е имало ядове с гаранциите с разните маркетплейс търговци през Емаг, също и с разходите по транспорт... Затова аз лично купувам стоки само предлагани и доставяни от Емаг. Е, правя и изключения за разни дребни неща, консумативи и т.н. В случая 55Q6C от Фланко е 770 лева, докато от Емаг 55C6K е 832 - разликата не е голяма.
Разликата е в по-бавната доставка. Дори товарят само с 10 кинта доставка, а не 20 като емаг. Голяма верига са.
Да, мага правят изключения. Бях взел 2 крушки филипс. Едната изгоря след месец. В чат казаха че имало са 14 дни гаранция. Покоментираме относно гаранция и ми върнаха парите, при това на двете крушки.
Oтделно, за бързи движения и спорт са смешка.
Този пост е редактиран от brotzki; 28-11-25 в 11:55.
А1 и Vivacom също предлагат сателитна телевизия през спътник, подобно на Polsat, но нашите нещо все пестят... На Вива-та даже доста от каналите са 720 x 576, пък А1 уж HD, но са си мазньоч. Немците на Astra-та 19.2E може да са 1280 x 720, но изглеждат доста по-добре от много от нашите HD-та на 1920 x 1080. Много компресия, за да поберат повече канали в един транспондер, 'щото наемите по салтелитите са скъпи. Neosat (третият наш сателитен DTH оператор) съм ги признал, че са патрони със собствен спътник и доста HD-та, само че лошо управление на фирмата, липса на реклами и... замират.
Този пост е редактиран от kompira; 28-11-25 в 13:58.