Взех TCL QLED .. 43C721, (в нета почти нищо не открих за него) 720lv (Е**г) - добра картина - много добра, цветове, рязкост... от лаптопа и тубата, но от ТВ (интерактивна HD TV)- доста размазано /спрямо Сонито KDL/...все едно гледам SD на репортаж на Нова тв от преди 5г...
Да няма някакъв проблем с технологията или е поправимо?
Питам, защото ако и това е така - и липсата на съвместимост с А1 Екслорър ТВ... се замислям за продажба /макар и на не малка загуба/
ПП: Отделно, че го взех за село (само 43") - с чиния и сега ми казаха че приложението на А1 Екслорър ТВ... било съвместимо само с ЛГ, Самсунг, Хисенс...и сега за Филипс правели,.. чудя се какво да правим (и договора е за 24мес, с 100ГБ нет), а ТВто не е голямо за да го държа в града (за филми и прочие) /основно за майка ми и ТВ беше взет/.
ПП2: Вече има и за Филипс... но От тази тема става ясно, че скоро няма да има за ТСЛ...
Тъй като продажба/покупка ще е доста на минус.. има ли някаква друга врътка - така че да имам запис на определени предавания или връщане /със сателитната на А1 и 100ГБ нет/? На вивата, питах в един офис и казаха че няма да стане с толкова малко нет - само с неограничен... което няма как да стане.