Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 32 от общо 32
Like Tree14Одобрявам

Питане относно TCL 65C7K

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2025

Отговор: Питане относно TCL 65C7K

https://streamable.com/ceoxp2

Избавете ме от мъките моля - да се напъвам ли за бюджетен олед, или да се примирявам с полския китаец
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-12-25 в 22:35.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Питане относно TCL 65C7K

Че има дертове при бързи кадри - има (бързи и панорамни с включени "изглаждания" и видими при определени ситуации), ама чак такива извращения при моя не съм виждал . Какви опции са включени, да не е някое недъгаво AI ?
    Има ли как да пробвате същото съдържание подадено от външен източник по HDMI (конзола, компютър, медия плеър) ?

Аз бих го върнал, щото веднъж забелязани разни дефекти, после окото винаги ги "търси" и си е дразнещо.

Не знам как се ползва основно тв, но освен ОЛЕД (щото там има вероятност други неща да не ви харесат), може да обърнете внимание и на по-високите серии на миниЛЕД Самсунг/Сони/Панасоник (тук вече е само W95B)

п.п. кой е клипа да пробвам при мен? На предният при ръчно избрана 4К60 и "високо" или "потребителски" настройки на "яснота на движенията" почти не се забелязват наблюдаваните от вас дефекти
    Swon одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. въпрос относно лсд
    От marea-ta във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 15-08-10, 19:12
  2. Относно AP
    От get във форум Мрежи
    Отговори: 19
    Последно: 10-04-09, 14:03
  3. относно УСБ
    От gggggg във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 18-12-06, 21:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе