Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 32
Like Tree14Одобрявам

Питане относно TCL 65C7K

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Отговор: Питане относно TCL 65C7K

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    На автора на темата бих казахл, колега, ако търсиш проблеми, ще намериш ! Особено на бюджетен телевизор като този, бънак с екстри и фичърси които струват скъпо ! Няма перфектен телевизор, дори и Сони да вземеш и там може да намериш проблеми ,ако търсиш такива ! Наслаждавай се на ТВ-то , страхотен е за парите си.
    Не става за гледане в тубата и го дразни този дефект, а вие го заливате колко милиони зони имал и подобни щуротии 'wifi7', които нищо не подобравят, а видно влошават.
    Приложението било проблемно, съдържанието и то с проблеми.
    Не е до късата клечка. Такова е китайското дърво.
    Този пост е редактиран от brotzki; 23-12-25 в 15:15.
    Swon одобрява това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Ти все анатемосваш китайците и всяка година вземаш по някой TCL за да го разцъкаш, след което го връщаш в срок (предполагам). Ако съм Емаг ще ти ударя черен печат .
    AntrAcsA одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Имам един С6 за цвет и мирис като почне сезона, колтото да има нещо за резултати. Като седи у вас фабричните проблеми няма да се решат.Има опашка за ти-ци-ел-ли като юруш на маслините
    Сигурно единствен връщам.
    Този пост е редактиран от brotzki; 23-12-25 в 15:44.
    Swon одобрява това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2025

То и на мен ми се прокраднаха мисли за 30 дневния период на еМаг-а, но в крайна сметка не е лош телевизор за парите си когато е на промоция. Ако сега тръгна да избирам, може би бих се насочил към нещо по-доказано дори да е по-нисък клас. Другия момент е че целия хайп по C7К и като цяло към TCL поставят високи очаквания.

Не че се оплаквам, НО ето няколко снимки. Задния пластмасов панел и стъклото(?) пред дисплея са като дунавски вълни. И китаеца (надявам се да е той) доста касапската е завивал винтове.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    brotzki одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Веднага го връщам. Недопустимо четвърто качество рециклаж и употребявани части, каквото им залежи. Още са влошили качеството спрямо първите. Ужас
    Искате да не ви сече, лаги, трепти..... Рекодьор е в бавната смяна на каналите от кабелна и сателит.
    Този пост е редактиран от brotzki; 23-12-25 в 16:01.
    Swon одобрява това.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

това е върната бройка .. видимо някой се е мъчил да развива с клещи болтовете
    AntrAcsA одобрява това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    това е върната бройка .. видимо някой се е мъчил да развива с клещи болтовете
    Не е върната. Юни попаднах на същато изпълнение нов, но с по-добър прав капак и с ефект - вибрация при силен звук.
    Дори е да са минали 30 дни, одма им правя рекламация.Или да се радваме на капак.
    В Технополис сглобката е видимо по-качествена.
    Този пост е редактиран от brotzki; 23-12-25 в 16:33.
    Swon одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2025

Няма логика с клещи да развиваш болт който се развива/завива с кръстата отверка. Бие ми на заводска издънка - винтоверт да е имал контакт с корпуса или нещо подобно. Ще изчакам и някой фен на TCL да се изкаже, преди да взимам прибързани решения

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Имаше един по-хард, който пишеше от няколко профила ама нещо не се появява вече То след тези мнения не знам и кой ще посмее

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Имал съм снимките, които изпратих с възмущение на завода в Полша и до сайта в бг.Да чакаш от ....писмо.
    Имаше и говорител отдолу със смачкана гофра.

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Имам един С6 за цвет и мирис като почне сезона, колтото да има нещо за резултати. Като седи у вас фабричните проблеми няма да се решат.Има опашка за ти-ци-ел-ли като юруш на маслините
    Сигурно единствен връщам.
    Бих върнал и аз ако се окаже, че има някакъв технически проблем... За външен физически дефект или счупване от транспортирането го оглеждам още като ми го донесе куриера, в негово присиствие го отварям и ако нещо не е наред - не го приемам.

Цитат Първоначално публикувано от thegreenkrs Виж публикацията
    Няма логика с клещи да развиваш болт който се развива/завива с кръстата отверка. Бие ми на заводска издънка - винтоверт да е имал контакт с корпуса или нещо подобно. Ще изчакам и някой фен на TCL да се изкаже, преди да взимам прибързани решения
    Не съм му заглеждал болтовете на моят P7K като го вземах преди няколко месеца. Като е евтин ширпотреба телевизор не очаквам и кой знае какво качество на сглобката. По-кофти ще ми е да взема някой супер-дупер скъп модел и да му намеря някой кусур, който ще ми човърка мислите после - и в топ скъпите телевизори може да се намерят такива, ако ги търсим.

Не бих казал, че съм фен на TCL, защото този ми е първият, но се оказа че ми върши екстра работа за целта, за която съм го купил, т.е. да гледам телевизия на него. Твое право е да го върнеш ако не ти харесва - 'секи сам си преценя'.

14.  

15. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Не става за гледане в тубата и го дразни този дефект, а вие го заливате колко милиони зони имал и подобни щуротии 'wifi7', които нищо не подобравят, а видно влошават.
    Приложението било проблемно, съдържанието и то с проблеми.
    Не е до късата клечка. Такова е китайското дърво.
    Човек, като чета хейтърските ти коментари и нападките които изразяваш към марката.... честно не мога да си те представя да караш нещо по-долу от Bentley!! Maкар,че и за там се съмнявам дали ще е на нивото ти!
    В друга тема ти бях писал - "Кеф цена няма" може да е мото за теб , но не и за хората които искат да направят разумен и скормен избор и то отново да се радват на прилчина картина!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от thegreenkrs Виж публикацията
    Не че се оплаквам, НО ето няколко снимки. Задния пластмасов панел и стъклото(?) пред дисплея са като дунавски вълни. И китаеца (надявам се да е той) доста касапската е завивал винтове.
    Ще те разочаровам - не е китаец!
    В полската фабрика, където ги асемблират с винтоверти, работят всякакви украинци, беларуси.....

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То бачкаторите може да са и занзибарци, ма къде е качествения контрол? Или май става въпрос за "възстановени" бройки... дето се шиткат на туземците
    Сега огледах моя и подобни извращения не виждам.
    Този пост е редактиран от svetlio1; 23-12-25 в 21:31.
    Swon и CubanLinx харесват това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Ще те разочаровам - не е китаец!
    В полската фабрика, където ги асемблират с винтоверти, работят всякакви украинци, беларуси.....
    На клипчета за пред медии има контрол.Реално няма
    Ползват употлебявани части за пестене. Поне болтовете да бяха боядисали.
    Кои контрол така ще ги пусне като този говорител?

Този пост е редактиран от brotzki; 23-12-25 в 21:37.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. въпрос относно лсд
    От marea-ta във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 15-08-10, 19:12
  2. Относно AP
    От get във форум Мрежи
    Отговори: 19
    Последно: 10-04-09, 14:03
  3. относно УСБ
    От gggggg във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 18-12-06, 21:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе