Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 12 от 91 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения

Ти нямаше ли да го сменяш и какво флашнаха че се обърках

2.  

3. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Флашнаха фърмуера или както там се казва на български. От Полша някакъв мениджър проявил разбиране по въпроса и им пратил мейл с нов софтуер и инструкции. Аз Видйх инструкциите и пред мен го флашнаха. Пробваха на бързо сканиране и не стана. Аз си тръгнах снощи а те са го оставили цяла вечер да сканира на пълно. На сутринта всичко е било точно. Аз найстина отидох да го сменям и си бях избрал един Панасоник, но няма нужда след, като няма пробле. Реално не знам дали от софта или МСат пак са бутали нещо снощи, но факт е, че всички програми са там. За сега няма да търся пак. Това положение ме устрйва. А и спестих 200 лева. Ще видя дали у дома се вижда и тогава ще пия една ракия за молебен на ТуШибаТунеШиба, както и викам аз.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

А няма ли някакъв начин да го прибараш този нов софт от тези в магазина, та да го разпратиш по широкия бял свят на други крайно нуждаещи се.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

dwd браво аз не можах да дочакам това нещо за флаша ама сега неудобно да връщам самсунга да вземам пак тошиба. инак аз имам снимка ако си у вас да видиш версията на старата тошиба беше Boot Code version 2.1.6.0-2009.04.02 , а твоята провери като натиснеш бутона mute после натискаш mute+ menu отстани на ТВ и после натискаш бутон 9 трябва да ти изпише S на екрана и си в сервизно меню , ха моля провери и кажи

6. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Ами не знам дали ще ми го дадът. 3 файла са разархивират се в папка. Вадят се от папката и се поставят сами на флашката. Пъха се вкл. се ТВ светва една жълта лампа дето даже не знаех, че съществува после угася. Вадиш от контакта броиш до 30 и пускаш и наново сканираш.
    Ако някой има проблем нека да спомене на продавачите моя проблем да пит в Полша да им пратят новия софт или до ТМ Варна до Метро да им го пратят по мейла.
    Имайте предвид, че на друга Тошиба същия модел , същите инчове в същия магазин със същата флашка не е могло да се флшне софтуерчето. Поне така разбрах.

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от mirix
    dwd браво аз не можах да дочакам това нещо за флаша ама сега неудобно да връщам самсунга да вземам пак тошиба. инак аз имам снимка ако си у вас да видиш версията на старата тошиба беше Boot Code version 2.1.6.0-2009.04.02 , а твоята провери като натиснеш бутона mute после натискаш mute+ menu отстани на ТВ и после натискаш бутон 9 трябва да ти изпише S на екрана и си в сервизно меню , ха моля провери и кажи
    Не е нужно да се влиза в сервизното меню, в менюто, в системна информация пише версията .

8.  

9. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Не е нужно да се влиза в сервизното меню, в менюто, в системна информация пише версията .
    Така е.
    2.1.70.0
    nov.16.2009
    16.05.52.FW4
    И у дома се виждат.
    Айде лека нощ.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

колеги а с този новия флаш пак ли търсенето продължава часове или са го оптимизирали

11. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

колеги а с този новия флаш пак ли търсенето продължава часове или са го оптимизирали
    Поне на нашия оператор не ги намери на бързо сканиране, т.е. продължава часове!

А колега да те питам мога ли да подредя програмите и да преиминувам номерата им. Разбрах от къде да ги местя, но местя напр. 125 на мястото на 1 се получава, но програмата си остава пак 125. Как може да стане 1?

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

То на бързото не намира ами на пълното , но въпроса ми беше дали пак е 3 часа или поне на час е намаляло

13. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Не съм пробвал у дома. Както съм писал в магазина са го пуснали и са си тръгнали, т.е никой не може да ти отговори, пъ и на мен честно поне за сега не искам да рискувам да сканирам ,щото току виж нещо пак са променили от оператора и ако не намеря нищо цирка ще продължи. Работата ми е сезонна и е в момента. Може би по-късно януари ще се престраша да сканирам.

А колега да те питам мога ли да подредя програмите и да преиминувам номерата им. Разбрах от къде да ги местя, но местя напр. 125 на мястото на 1 се получава, но програмата си остава пак 125. Как може да стане 1

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Ами там от менюто маркираш канала с ОК и започваш да го местиш на горе до позицията която искаш , сега по спомен ще те излъжа трябва да го има в ръководството

16. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Ами там от менюто маркираш канала с ОК и започваш да го местиш на горе до позицията която искаш , сега по спомен ще те излъжа трябва да го има в ръководството
    Да така е, но той си остава с номера с който си е бил!
    По принцип не ползвам ръководства, но това е идея.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

При нас правилото е ако не стане до 3 път прочети ръководството

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от dwd
    Да така е, но той си остава с номера с който си е бил!
    По принцип не ползвам ръководства, но това е идея.
    Преподреждането става на два-три етапа . Първо ги избутваш в реда ,който желаеш да бъдат,после на така подредените канали им сменяш номерата (с червеният бутон на ДУ) .Мисля ,че може и в обратен ред,първо сменяш номерата и после ги избутваш ,така като че ли е по -прегледно. ВАЖНО !!! Преди това трябва да си освободил желаните номера,иначе ти казва , че номера е зает. Значи ,при сканирането каналите се подреждат автоматично както ги е задал оператора и примерно 1 ти е някакъв куц ,който не е за първи ,а ти искаш на 1 да сложиш БНТ ,тогава на този куц канал му сменяш номера от 1 примерно с 301 и така ринеймваш всички канали ,които не са си на местата според теб. Тогава вече ти дава да смениш номерата на освободените места.Много е важно номерацията да следва подредбата, иначе с бутона P<> няма да следва номерата, а подредбата в списъка . Малко сложно. УСПЕХ и ТЪРПЕНИЕ !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 91 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе