Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 23 от 91 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения

Цитат Първоначално публикувано от vankata_vd
    най-накрая купих Toshiba REGZA 42" 1080p 240Hz 42ZV650U ...
    ....чух че било хубаво да се калибрира, но нещо не мога да открия в Интернет калибрационните настройки за този модел на Тошиба.?!?!
    Та някой да ги има или да знае линк........???
    http://kowabunga-cnet.com.com/flat-p...35.html#info-1
    http://forums.cnet.com/5208-19410_10...hreadID=343220

2.  

3. Тук е от
    Feb 2008

Еееееее,супер си :-)
    Много,много благодаря !!!!!

4. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, ориентирал съм се към Тошиба 42XV635D, но разбрах, че има голямо забавяне на картината, когато се ползва като монитор през HDMI. Има ли някой нещо да каже за това - дразни ли прекалено, търпи ли се, може ли да се играят игри пълноценно и т.н.???? При включен GAME режим, усеща ли се разлика?

5. Тук е от
    Aug 2009

Здравейте,
    тъй като съм близо до Бургас а гледам оттам да си взема телевизор до 1200 лв макс стигнах до избора на този TOSHIBA 42XV635, но в Бургас в ТМ вече са изчерпали бройките и мога да го поръчам онлайн, но не ми се иска.Искам да го видя наживо. Струва ли си да мина на този вариант с 40" TOSHIBA 40LV685DG. Той ми хареса като характеристики и като цветове.Той дали има същите проблеми с цифровия тунер като по-големия си брат (това разбрах от последните мнения)

6. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от vankata_vd
    Здрасти на всички!
    След толкова дългото чудене най-накрая купих Toshiba REGZA 42" 1080p 240Hz 42ZV650U Best Buy Exclusive
    Много ми харесва да ви кажа,аз се колебаех и за Sony 40"EX500 , но в магазина ги сложихме един до друг с Тошибата и тя ми хареса повече......просто тя ми "пасна на окото".....така да се каже

Та сега му се кефя......чух че било хубаво да се калибрира, но нещо не мога да открия в Интернет калибрационните настройки за този модел на Тошиба.?!?!
    Та някой да ги има или да знае линк........???

Благодаря предварително
    Здрасти vankata_vd,
    ако не е тайна от къде си взе това чудесно телевизорче и на каква цена

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от cranky
    Здравейте,
    тъй като съм близо до Бургас а гледам оттам да си взема телевизор до 1200 лв макс стигнах до избора на този TOSHIBA 42XV635, но в Бургас в ТМ вече са изчерпали бройките и мога да го поръчам онлайн, но не ми се иска.Искам да го видя наживо. Струва ли си да мина на този вариант с 40" TOSHIBA 40LV685DG. Той ми хареса като характеристики и като цветове.Той дали има същите проблеми с цифровия тунер като по-големия си брат (това разбрах от последните мнения)
    40LV685DG е добър модел ,но няма 100хц. виж по-назад в темата има мнения за него. Кой ти каза ,че има проблеми с цифровите тунери , съвсем са си наред ,което не може да се каже за кабеларките откъдето идват проблемите. Действително е хубаво да ги видиш на място да не са работили много месеци , малко работа обаче не вреди.
    vankata_vd живее в чужбина , но този модел го има и тук в ТМ за 1699лв.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054615

8.  

9. Тук е от
    Apr 2010

Привет на всички участници в този много полезен форум.От днес се задомих с Toshiba 42XV635D и сега правя някакви неуспешни опити да свържа ДВД (система за домашно кино) със СКАРТ букса, както и не мога да открия изход за букса на аналогова ТВ. В първият работен ден след празниците ще имам и цифрова ТВ, но си мислех, че все пак има извод- букса за аналогова кабеларка! Дали наистина има или само цифрова ТВ ще може да се гледа на тоз телевизор? Помогнете на неукия ескимос, защото вече съм захапал дулото на пистолета...

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    Привет на всички участници в този много полезен форум.От днес се задомих с Toshiba 42XV635D и сега правя някакви неуспешни опити да свържа ДВД (система за домашно кино) със СКАРТ букса, както и не мога да открия изход за букса на аналогова ТВ. В първият работен ден след празниците ще имам и цифрова ТВ, но си мислех, че все пак има извод- букса за аналогова кабеларка! Дали наистина има или само цифрова ТВ ще може да се гледа на тоз телевизор? Помогнете на неукия ескимос, защото вече съм захапал дулото на пистолета...
    Честито !!! От кой магазин я взе ? Нещо не става ясно за каква букса говориш на телевизора или на ДВД-то ,поясни повече .
    ПП. Включваш скарта в ТВ отзад има два СКАРТа 1и2 на дистанционното до нулата в дясно има бутон кръгче със стрелка натискаш го ,отварят ти се всички входове отиваш на 1 или 2 с джой стика и потвърждаваш с ОК. Аналоговата - слагаш кабела в антенния вход , после пускаш сканиране от менюто на страна Германия избираш ATV/ DTV или само ATV . Виж в упътването къде се намира антенния вход има схема , той е вдясно от другите входове гледано отзад и е отдолу под една гънка на капака.

11. Тук е от
    Apr 2010

от ТМ-Враца. Мисълта ми е, че до днес все още съм на аналогова кабелна ТВ. И сега, като монтирах стойката и поставих телевизора се приготвих да свържа кабела с онази стандартната си букса.Обаче не намирам на панела извод за такава букса.Има за всичко друго, но не и за такава. А в същото време включих кабел- от двете страни СКАРТ изводи за да мога поне ДВД с- мата за дом. кино да пусна с някое филмче, но не знам какво да натискам за търсене...

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

ta4ko, виж по-горният ми пост !

13. Тук е от
    Apr 2010

благодаря ти nkd, радвам се, че има такива стойностни хора като теб.Ти спаси един човешки живот току-що

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

двд-то тръгна, но антенен извод за обикновена букса така и не откривам.Най-отдясно има само копчето за вкл./изкл. и нищичко друго...

16. Тук е от
    Apr 2010

еврика!!! Открих го!! nkd имаш едно голямо черпене от мен да знаеш!

17. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от cranky
    Здрасти vankata_vd,
    ако не е тайна от къде си взе това чудесно телевизорче и на каква цена
    Здрасти !
    Ами купих го от Best Buy в Монреал........Канада!
    Телевизора беше на промоция на цена 999,00$ ,но аз го купих за 899,00$ ,защото имам карта Best Buy и бях натрупал около 100$ точки....и затова така го платих!
    Иначе в момента не е на промоция и цената е 1299,00$!

Поздрави,Ванката

18. Тук е от
    Mar 2010

Колеги, да се похваля и аз - след дълго чудене, четене, избиране и гледане от днес съм горд собственик на 42XV635DG. Приятно се учудих, колко добре предава SD сигнала на цифровата ТВ, нищо общо с предишното ми Сони 32U! Малко ме притесни факта, че през DVI-VGA кабела не можах да пусна 1920х1080, но след кратко преглеждане на книжката се уверих, че просто през VGA входа е така, утре ще взема DVI>HDMI кабел Благодаря на всички за насоките, ТВ-то е чудесно, най-добрия за 1100лв - спазарих се да ми смъкнат още от цената, понеже като мостра е навъртяла 900 часа! Надявам се, за S-IPS матрица, тези часове да са нищо- все пак й дават 60 000 часа живот, а аз смятам да го ползвам 3г и макс 10 000часа да му навъртя - след това се мятам на нещо над 50". Форума е чудесен - пожелавам здраве и успех на всички

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 91 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе