Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 25 от 91 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2010

Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения

привет на всички съфорумци!
    А някой може ли да ми даде линк или нещо подобно да си сваля ръководство по експлоатация на български език за LCD Toshiba Regza 42XV635D ?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Има линк на първа страница , но няма инструкция на български ! Има на руски !

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Тошибата къде се прави (сглобява) само в руската страница излиза този модел TOSHIBA 32AV703G само, че с R накрая.

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    привет на всички съфорумци!
    А някой може ли да ми даде линк или нещо подобно да си сваля ръководство по експлоатация на български език за LCD Toshiba Regza 42XV635D ?
    Поискай от магазина на Техномаркет да ти разпечатат подробното ръководство на български .
    Цитат Първоначално публикувано от tchefo
    Тошибата къде се прави (сглобява) само в руската страница излиза този модел TOSHIBA 32AV703G само, че с R накрая.
    За Европа се сглобява в Полша . G-за Германия R-за ***** . Тъй като ни смятат за малък пазар у нас внасят сглобки ориентирани за Германия .

6. Тук е от
    Nov 2008

Преди малко бях в техномаркет с надеждата да отнеса един Toshiba 42XV635DG, но се оказа само мострена бройка Не ми се рискува с такива бройки ...
    Консултантите незнаели и как да влязат в сервизното меню за да видят колко часа е работил телевизора ... смешна и трагична история ...

Питанките са ми:
    - как се влиза в сервизното меню на този модел за да видя работните часове и
    - заслужава ли си покупката на неговия наследник (40XV733G), който е със 150лв отгоре и по-малък диагонал (40")
    - има ли съществени разлики между стария и новия модел
    - какво е предимството на опцията за WLAN ... това означава ли че ще мога да ползвам по мрежата HDD на компа и по-конкретно да стартирам филми

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Как да влезем в сервизното меню на телевизора?
    http://www.riddledtv.com/forums/tosh...-lcd-t297.html
    При включен телевизор .
    1. Натиснете бутона "Mute" на дистанционното веднъж.
    2. След това натиснете отново и задръжте бутона "Mute" и едновременно с това натиснете и задръжте бутона "Menu" на телевизора..
    3. Появява се буквата S на екрана, което означава, че телевизорът е в сервизен режим.
    4. С клавишите CH + или CH - и VOL + и VOL-, можете да навигирате между настройките.
    5. Натиснете бутона "Power", за да излезете от сервизното меню.

--------------------------------------------------------------------------------
    ИЛИ
    Влизане в сервизното меню:
    1. Натиснете mute на дистанционното, а след това отново натиснете mute и го задръжте/без да го отпускате/ и натиснете върху бутона menu на телевизора.
    2. Проверка за бити пиксели: бутон на дистанционното управление, стрелка с кръг (по номер 9, можете да натиснете няколко пъти
    , за да изберете цвят)
    3. Време на заработка: натиснете бутон 9. (втора линия ще е изписано нещо подобно Time: 0000028)
    Изход -бутона включване / изключване.

Благодарение на колегата Adtomov

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

@mgochkov, какво те притеснява че е мостра.Моя като беше на 0 часа пак имаше цъфнал пиксел.Според мен най добре виж заработката и ако не е на много го взимай, тамън се е разработил. За по новия модел няма много много инфо, но 2 инча по малко пък 150лв отгоре

10. Тук е от
    Nov 2008

да, наистина звучи твърде нелогично хем 2" надолу хем 150 кинта нагоре, но все пак може да има някаква съществена разлика в процесора и енджина за картината ... не ми е ясен този WLAN за какво може дами е полезен в новия модел на Toshiba (40XV733G) ... това означава ли че ще мога да ползвам харда от компа през мрежата и да пускам филми от там ? ... или е предназначен само за онлайн тв.

какво означава "ако не е на много"? колко часа работа на мостра се считат за нормално?

11. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от avelion
    @mgochkov, какво те притеснява че е мостра.Моя като беше на 0 часа пак имаше цъфнал пиксел.Според мен най добре виж заработката и ако не е на много го взимай, тамън се е разработил. За по новия модел няма много много инфо, но 2 инча по малко пък 150лв отгоре
    Напълно нормално е да е по-скъп. Нали е модел 2010 г. 42XV635D миналата година стартира с цена над 1400 лв. Новият модел е с матрица на Самсунг. Старият беше с S-IPS на LG.

12. Тук е от
    Nov 2008

коя матрица е за предпочитане в този случай ? за S-IPS съм чувал коментари че е предназначена за професионалния пазар където качеството определя покупката...

според теб заслужава ли си да се вземе новия модел и да се прежалят двата инча в минус

13. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от mgochkov
    коя матрица е за предпочитане в този случай ? за S-IPS съм чувал коментари че е предназначена за професионалния пазар където качеството определя покупката...

според теб заслужава ли си да се вземе новия модел и да се прежалят двата инча в минус
    Ми ти си преценяваш, матрицата на ЛГ е с по-добър ъгъл на гледане, а тази на Самсунга с по-добро черно...
    Зависи как ще го гледаш ТВ -то
    Аз тия екстри като ВЛАН и др реших да не ми влияят, ще си взема хубав ХД плейър за 200-250 и си гледаш всякакви формати
    с най-доброто качество без компромиси,даже има и ВЛАН !

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008

отивам пак в магазина да ги сравнявам ...

16. Тук е от
    Nov 2008

ихууу и аз вече съм в клуба на TOSHIBA с 42VX635DG

17. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от mgochkov
    ихууу и аз вече съм в клуба на TOSHIBA с 42VX635DG
    Браво !!! Откъде я взе ?

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Ха, браво бе много си бърз.Хайде като ти мине еуфорията да докладваш

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 91 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе