-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Здравейте -имам нужда от съвет - искам 32 инча със сигнал от булсат през сетбокс -на вилата в гората друго няма и ще се ползва само за това тоест други екстри са без значение.цената до1100 -1200-има место и за 37 инча ама повече пари не ми се дават.благодаря предварително 

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Здравейте
 имам VL733, как да си настроя мрежата с кабел, или с безжичното устройство
 Благодаря предварително

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Ако имаш възможност по-добре използвай кабел , кабела си кабел !!! :)  

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Публикувах въпросът по-долу в темата DVB-T, но явно не се чете много след като няма все още коментар. Така, че помагайте, Световното почва!

"Здравейте, наближава Световното и понеже някои мачове са в 14:30 т.е. в работно време забелязвам, че от два дена няма стабилен сигнал, даже и в момента. Ще помоля за някаква информация относно прекъсванията от някой който гледа предимно ефирно или има конкретна информация да сподели."

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Някой знае ли TOSHIBA 32AV733G с каква матрица е и дали си струва 650-те лева като се има предвид че има DVB-C и T тунери 

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения   Цитат:  

Първоначално публикувано от kirilx   Някой знае ли TOSHIBA 32AV733G с каква матрица е и дали си струва 650-те лева като се има предвид че има DVB-C и T тунери 

Доста орязан модел в сравнение с миналогодишната AV серия , но и цената е ниска. Тази година си заслужава да се гледа от RV нагоре RV,XV,SL,VL....Каква матрица слагат пише евентуално на стикерите на задния капак и на кашона , виж началото на темата.

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  А какво и е орязаното даже някои от предишните AV нямаха VGA ? 

Първоначално публикувано от kirilx   А какво и е орязаното даже някои от предишните AV нямаха VGA ? 

Най-важното , процесора не е Meta Brain и като така не разполага с Resolution+ функция за подобряване на SD сигнала ,както и други опции. Тази година AV е най-ниската серия. Виж го на живо как е най-вече на SD сигнал и ако ти харесва при тази цена го взимай , но ако искаш нещо наистина по-добро- от XV серията нагоре.

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения 
-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Здравейте колеги, преди седмица си купих 32LV733G, и като намеря цифровите канали ми дава че са кодирани. От телевизора ли е (може нещо да бъркам) или от кабелната. Иначе съм много доволен от телевизора (за седмица нямам оплаквания).Иначе кабелната е Плевен Спринт (града няма да ви го казвам :)) 

Първоначално публикувано от choko66   Здравейте колеги, преди седмица си купих 32LV733G, и като намеря цифровите канали ми дава че са кодирани. От телевизора ли е (може нещо да бъркам) или от кабелната. Иначе съм много доволен от телевизора (за седмица нямам оплаквания).Иначе кабелната е Плевен Спринт (града няма да ви го казвам :)) 

Вероятно програмите са кодирани. Звънни и ги попитай.
 Ако са кодирани отиди в офиса им и си вземи САМ модул и карта.

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Здравейте, вече и аз съм собственик на Toshiba 40xv733. Имам един въпрос имам цифрова телевизия на кейбълтел и CAM модул с карта, но при бързо сканиране намира само 3 цифрови канала който са кодирани. Ако го пусна на пълно сканиране дали ще намери другите канали би трябвало да са 160 ? Задал съм му държава Германия и сигнал от кабел. Има ли някаква друга настойка, която трябва да се направи на телевизора?

Първоначално публикувано от joton   Здравейте, вече и аз съм собственик на Toshiba 40xv733. Имам един въпрос имам цифрова телевизия на кейбълтел и CAM модул с карта, но при бързо сканиране намира само 3 цифрови канала който са кодирани. Ако го пусна на пълно сканиране дали ще намери другите канали би трябвало да са 160 ? Задал съм му държава Германия и сигнал от кабел. Има ли някаква друга настойка, която трябва да се направи на телевизора?

Трябва да зададеш начална честота на търсене, QAM и Symbol Rate. Тези параметри са специфични за всеки доставчик. Провери какви трябва да са и ги задай.

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  Спешно моля за компетентно мнение за Toshiba 32" XV733. Приема ли добре аналогова телевизия, лесно ли се свързва с компютър, могат ли да се възпроизвеждат филми със субтитри през DLNA и кои кодеци използва при това телевизора / на компютъра или има вградени в негов плейър /? Кое LCD е за предпочитане - тази TOSHIBA или SAMSUNG от 6-та серия? Разбрах, че от USB не възпроизвежда нито филми, нито субтитри. Благодаря предварително за отговорите. 

-   Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения  И още за Toshiba 32 XV 733. Не е ли малък нативния контраст 1200:1? Динамичният 50000:1 подобрява ли достатъчно качеството на картината? Благодаря за бъдещите отговори.