Вероятно са кодирани и за да ги гледаш трябва да си платиш.
Преглед за печат
Вероятно са кодирани и за да ги гледаш трябва да си платиш.
ми нз и аз...в магазина ми казаха,че мога да ги гледам от фирмата доставчик,които позволяват.... но като направя настройката и ми намира 160 цифрови канала и като пусна някой канал и след няколко секунди ме прехвърля на следващият канал и трие настройките...маха ми доста от каналите и ги крие.... да не би да не правя нещо както трябва или по някакъв начин да трябва да запаметя настройката
имам и още 1 въпрос,относно тв-то.... някой може ли да ми помогнез,начи свързах си двд-то към тв-то но нещо не мога да разбера как да го свържа за да мога като гледам тв да използвам системата и през нея да излиза звука на тв-то????
Колега , в ТВ-то само видео сигнала , а в системата аудиото !То и зависи от това каква ти е точно техниката и с какви начини на свързване разполагаш !
хора помогнете ми, с тоятунер вече сме изпляскали...... сканираме и получаваме 160 цифрови, нз си колко си радиа, 26 аналогови. След като приключи сканирането и като пуснем някой канал и той изчезва( не всички ,но определени)- бтв,диема, бнт, филм +, някой от hd-тата, всички турски канали и още няколко немски.... какво греша при настройката.....
този модел хубав ли е Toshiba 32LV733G http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09073297
ми да си кажа ,все още не сме го разгадали, не можем нещо да се справим с тунер и със свързването с двд-то, но сме доволни от покупката си..... ако някой има предложения по мойте проблеми да пише :) моят е 40LV733g
Би трябвало да има опция за автоматично обновяване на каналите , ако е включено го изключи.Цитат:
Първоначално публикувано от npd000
ми вчера и това свършихме :(
Какво да ти кажа или е от кабелната ,нещо някои от пакетите не са им наред или има някакъв софтуерен проблем в тунера, който евентуално може да се отстрани с нов ъпдейт на фърмуера.Пробвай ръчно да въведеш проблемният пакет.Каналите прескачат ,защото реално тунера не ги засича поради непълноценно хващане. Също така понякога лоша връзка,слаб сигнал и некачествен сплитер или ТАР компрометират определени честоти и въобще сканирането. Почисти ,затегни и смени каквото можеш ,извикай ги от кабелната. Най-накрая отиди да ти го сменят с нов ,ако и в магазина го прави същият номер.
Здравейте. В Карфур има промоция на Toshiba 32LV733G за 699лв. Заслужава ли си "машинката",как е на SD сигнал??? Някакви недостатъци??? Каква е разликата м/у LV и XV. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Лек ден на всички. P.S. В другия форум (Помощ при избор...) никой нищо не казва.
Аз имам питане за модела VL 733 добър ли е според вас и заслужава ли си парите в ТМ е за около 1900 лева.Гледам има доста екстри имай ще го взема.
какво ще кажете за 40XF350PG и подобните?
има много тънка рамка което ми харесва, иначе съм спрял на 40xv733 обаче са с 5 см кант като пвц джам...
хаха определението ми хареса :),в моя xv635 това е единственото нещо което ме дразни- не толкова че е широка рамката, ами че на некой идеот,с извинение,му е хрумнало да я лакира/боядише у възможно най лъскавото " пиано-черно".Екрана матов-супер, ама ламбата у коридора блести на канта,иде ми да хвана шкурката..Цитат:
Първоначално публикувано от sviden
бе то лек има, облеч/пи с плат или намажи с паста за зъби и потъркай (;-)