Появил се е вече нов фърмуер за WL768. За повече инфо:
http://translate.google.bg/translate...6prmd%3Divnsfd
Преглед за печат
Появил се е вече нов фърмуер за WL768. За повече инфо:
http://translate.google.bg/translate...6prmd%3Divnsfd
Може да пробваш няколко неща в менюто за звука- изключи Dolby volume ,изключи Dynamic Range Control, в полето Audio Level Offset може да усилваш и намалиш нивото на звука за всеки източник.При мен усилването на звука се ползва обикновено м/у 15 и 25 /40xv733/.Успех! :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от milo65
Не съм пред телевизора в момента, но все си мисля че имаше настройка, която ограничава силата на звука като цяло. Моята забелязах че фабрично е на 70, което не ми създава проблеми ....мисля че имаше нещо такова ... Довечера ще обърна внимание и ще пиша.Цитат:
Първоначално публикувано от plamsky
Благодаря на svetlio1 за отзивчивостта! За жалост нищо не се случва с настройките в менюто, или поне в конкретния случай нищо не се променя, от това което се цели. На 50 звукът е достатъчно слаб, явно аз нещо не правя както трябва, но какво...идея нямам. Поне 4 часа отделих за да променям и да пробвам...изчетох инструкцията от начало до край и никакъв резултат. Все пак смятам, че менюто е интуитивно, а и не ми е за първи път. Но няма да се откажа от настройките, след като казвате, че при вас всичко със звука е наред. Поздрави и весели празници!
Здравейте!
Имам голям проблем със 32XV733.Постоянно ми излиза надпис отдолу "слаб сигнал".Със приемника за цифрова няма проблеми-нивото на сигнала е 86 процента.Иначе качеството е перфектно.Има ли начин този надпис "слаб сигнал" да се махне отнякъде.Софтуеърът е актуализиран.Да го карам в сервиза ли?!Дано някой да има идея.
Като влезеш в Audio Level Offset на колко ти е скалата? Ако ти предлагат замяна сменяй го за 40" или 37xv743 (със сателитен тунер).Цитат:
Първоначално публикувано от milo65
Скалата е на 50...изменям и вдигам до край на 100- нищо не се случва...а и на 50 си е нищо, пълна тишина.
И това е на всички източници? Явно има някакъв проблем,но може да пробваш след като си усилил нивото от Audio Level Offset да го рестартираш-изключи го от захранването за някоя минута -може и да помогне :) .
Да, на всички източници си е тихо- булсат, tvix hd, dvd..., чува се, но си е слабо, а и на всички източници е еднакво слабо...Но това за изключването от мрежата не съм го правил, звучи логично...аз си мислех за нещо подобно, т.е нещо от сорта да се натисне някъде по дистанционното за да се потвърдят измененията и да ги възприеме.
Здравейте!Имам TOSHIBA 40XV733G и цифрова по кабел.След сканиране на няколко канала не ми излиза картина а само черен екран с името на канала.От сайта на доставчика намерих настройките на каналите,но след като задам ръчно честотите на някой канал, ми изчезват някой от другите канали.Защо се получава така или аз нещо бъркам?
Дай подробности , за коя кабелна става въпрос , ползваш ли САМодул ?Цитат:
Първоначално публикувано от sweeper
Кабелната е Делта Русе,не ползвам никакъв модул.
Доста често срещано явление в БГ кабелните оператори /DCC, Скат и т.н./- припокриване на параметри ,няма оправия-трябва да ги ръчкаш ,но като гледам ,че вашите не са кодирани ,най-вероятния отговор ще е "без пари толкова "и "вземи си от нашите пръчки /приемници/ ,те са най-добри" :2guns: .
TOSHIBA 46WL768G МОЛЯ ВИ ЗА КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ.
Сигурен ли си ,че кабелната не е кодирана , тогава трябва карта и модул за да видиш картина,иначе четеш информацията ,но екрана е черен. Припокриватето на пакети е по причина на кабелната има редовно такива случаи , ще се наложи да минеш на друг оператор не вярвам в Русе да има само един.Цитат:
Първоначално публикувано от sweeper
Само добри отзиви за този модел до сега , цената също е добра като се има предвид ,че 40" преди промоцията на този модел бяха над 3000лв. Трябва да се отчете факта ,че панела има "стъклено" защитно покритие и въпреки ,че има доста добър антиотразителен филтър все пак има известен блик.Цитат:
Първоначално публикувано от radokoy