Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 72 от 91 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

@soon
    Когато си с външен приемник,звука ти през TV-то ли е или през аудио-система?
    Защото аз съм през композитен вход, на телевизора няма звук, а звука излиза от приемника директно към аудио система,но има гадно забавяне на картината.
    Т.е. звука изпреварва картината.
    Имаш ли такъв проблем или е само при нас?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@ amigo7674,
    основния ми телевизор е Филипс 9 серия от 2009 и звука му е на отлично ниво. Понякога го слушам от него и всичко е в пълен синхрон, но в повечето случай го ползвам само за видео монитор. Новини, филми, музика ... всичко през уселвател и тонколони.

4. Тук е от
    Dec 2010

@soon
    Когато съм през СКАРТ ,звука е от TV-то.Тогава всичко е в синхрон.
    През композитният вход,имам само картина,но без звук.Звука го пренасочвам от HD приемника към системата и тогава се получава разлика.
    Дали може нещо да се направи,че малко дразни,особено когато дават новини ?

5. Тук е от
    Jan 2011

Пичове извинявайте за глупавия върос но като включа флашката в телевизора TOSHIBA 32SL733G само ми дава да разглеждам снимки въпреки че на нея има и филм във Xvid формат и във HDTV, ПОМОГНЕТЕ ЗАЩО НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ ФИЛМИ. Първо ВИ се извинявам че не съм прочел нищо от темата но ще го направя при първа възможност. Имам го теливизора от една седмица, моля ВИ помогнете !!!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от NikiStars
    Пичове извинявайте за глупавия върос но като включа флашката в телевизора TOSHIBA 32SL733G само ми дава да разглеждам снимки въпреки че на нея има и филм във Xvid формат и във HDTV, ПОМОГНЕТЕ ЗАЩО НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ ФИЛМИ. Първо ВИ се извинявам че не съм прочел нищо от темата но ще го направя при първа възможност. Имам го теливизора от една седмица, моля ВИ помогнете !!!
    Да си беше прочел книжката с инструкциите или поне да беше погледнал спесификациите за модела на официалнишят сайт..
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...Specifications
    http://tv.toshiba.ru/lcd-details/32sl733r?series=SL733
    SL738 - чете само JPEG, MP3
    SL736 - чете само JPEG
    SL733 - чете само JPEG

7. Тук е от
    Jan 2011

Hristoslav2 извини моята некомпетентност но отидох в магазина харесах си един samsung а там момчето ми предложи този телевизор - беше на промоция и предаваше доста добре, и аз съжалявам че не бях чел нищо преди това. Но станалото станало, искаш да кажеш че през флашка няма да мога гледам филми на телевизора - рябва ли да инсталирам нещо на него че мернах тук нещо за някакъв сайт и би ли ми казал какви са другите опции да пусна някой филм, благодаря ти за експресния отговор а с нетърпение ще чакам и този и се надявам че не те натоварвам излишно !!!

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от amigo7674
    @soon
    Когато съм през СКАРТ ,звука е от TV-то.Тогава всичко е в синхрон.
    През композитният вход,имам само картина,но без звук.Звука го пренасочвам от HD приемника към системата и тогава се получава разлика.
    Дали може нещо да се направи,че малко дразни,особено когато дават новини ?
    В настройките на системата ти трябва да има опция за синхронизиране на звука с картината на ТВ .

10. Тук е от
    Dec 2010

Системата е малък CD плеър със чинчове,нищо сериозно .
    Може ли от HD приемника да се направи нещо?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от NikiStars
    Hristoslav2 извини моята некомпетентност но отидох в магазина харесах си един samsung а там момчето ми предложи този телевизор - беше на промоция и предаваше доста добре, и аз съжалявам че не бях чел нищо преди това. Но станалото станало, искаш да кажеш че през флашка няма да мога гледам филми на телевизора - рябва ли да инсталирам нещо на него че мернах тук нещо за някакъв сайт и би ли ми казал какви са другите опции да пусна някой филм, благодаря ти за експресния отговор а с нетърпение ще чакам и този и се надявам че не те натоварвам излишно !!!
    Това му е работата на продавач консултаната - да продава това ,което си е в промоция. Затова първо се чете и после се купува, за да не си казваш после - минах се....Можеш да го върнеш и подмениш с друг модел до 7 дни след покупката.

Можеш да гледаш филми през външен медия плейър и компютъра си. Първото е за предпочитане - за избор погледни в този подфорум.
    https://forum.setcombg.com/index.php/board,97.0.html

12. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Това му е работата на продавач консултаната - да продава това ,което си е в промоция. Затова първо се чете и после се купува, за да не си казваш после - минах се....Можеш да го върнеш и подмениш с друг модел до 7 дни след покупката.

Можеш да гледаш филми през външен медия плейър и компютъра си. Първото е за предпочитане - за избор погледни в този подфорум.
    https://forum.setcombg.com/index.php/board,97.0.html
    Пич благодарности за инфото - много хора биха ми отговорили да прочета темата и тогава да пиша но аз и заради термините които ползвате(част от тях не са ми ясни) затова писах направо, момчето в магазина си свърши работата перфектно както ти казах бях се насочил към друга марка но момчето ми предложи този - каза характеристиките и направи демонстрация но ме предупреди че има разлика в цената със 100 лева. Аз бях заделил определена сума и нали знаеш всеки си търси спрямо цената то е много лесно да има парички и да се вземе най скъпото и най доброто, Значи седемдневният срок мина но и да не беше минал аз нямаше да го върна заради това че една флашка не иска да ми произведе филм, мен плазмата си ме кефи - работи перфектно, големината и ми е подходяща за стаята.
    Има и друго нещо хората крака нямат а ние се чудим какви обувки да си купим та в този ред на мисли смея да твърдя че не съм се минал, ще извадя от кашона домашното кино и ще го свържа щото компа ми е в друга стая и решавам проблема. Благодаря ти и желая приятна вечер !!!

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

NikiStars
    Може да си вземеш един 10 метров HDMI кабел и да свържеш компа с телевизора.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от amigo7674
    Снощи опитах и с m2ts през USB-то ,но пак не прочете нищо.
    В момента тече промоция на Blu-ray Philips в ТМ за 179 лв , който има USB - въпроса е дали ще може да чете mkv , защото на SONY може.
    Мисля да ходя с флашката до ТМ и да пробвам да плейна един трейлър на Аватар през USB-то на Филипса към някоя 3D Toshiba и да видя дали става.
    Абе не знам ама нещо не съм им фен на Филипса. Блурея на Панасоник се държеше по добре като го сравнявах с Филипс. Панасоника малко по бързо зареждаше и по качествена картина имаше. Също така при Филипса имаше някаква насичане, което аз го забелязвах, но за клиента е почти невидимо. Двата блурея ги тествах с блурей диск записан на блурей камера.

16. Тук е от
    Dec 2010

Това е ясно.
    Идеята е да се използва USB порта на плеъра,като източник на сигнал.
    За дискове няма да говорим в момента.

17. Member
    Тук е от
    Aug 2009

CarAudio предполагам си ги тествал на различни телевизори?

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Най-добри за mkv в момента са плеърите на Самсунг и ЛГ /на моя е тръгвало почти всичко/ ,но щом е за ползване на USB по-добрия вариант е някакъв мрежов плеър от рода на Diva Full HD и Popcorn Hour -имат повече опции и по-добра поддръжка ,а и в повечето случаи са по-ефтини от блу рей плеър със съответните функции.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 72 от 91 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе